Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

E Vërteta për Gjergj Kastriotin në dy video!Ja dhe disa të vërteta të pamohueshme nga Olci Jazexhi. Të tilla të vërteta që pseudohistorianët si M Zeqo dhe P Xhufi që janë produkte komunisto-nacionaliste të skaduara nuk dinë si të përgjigjen. Por kur ata i shërbejnë gënjeshtrës që një popull i tërë e beson nuk ke se çfarë ti bësh. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: