Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Τρομερές αποκαλύψεις στην Αλβανία για τον μαφιόζο Έντι Ράμα, που δικαίως ξεφτίλισε σήμερα ο έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Τις απίστευτα μαφιόζικες μεθόδους καταπάτησης και εκμετάλλευσης των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας κατήγγειλε σε εκπομπή της Αλβανικής τηλεόρασης ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλης Ντουλές, λόγοντας χαρακτηριστικά ότι τη μαφία των καταπατήσεων καθοδηγεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Ενώ ταυτόχρονα το θέμα πήγε στην ευρωβουλή. υποχρεώνοντας την Κομισιόν να αναλάβει δράση και να απειλήσει με κυρώσεις την Αλβανία στην που συνεχίσει με την ίδια τακτική.
Όπως είπε στην αλβανική τηλεόραση ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντουλές, ο άνθρωπος που ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα όρισε επικεφαλής  της επιτροπής τίτλων ιδιοκτησίας και πάταξης της διαφθοράς, ο βουλευτής Αλκ. Χουσένι, καταπατούσε και εκμεταλλευόταν παραθαλάσσια φιλέτα που ανήκαν σε Έλληνες στους Δριμάδες τς Χειμάρρας: «Ο ΑΛκ. Χουσένι εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης γης με επιφάνεια 11.000 τετραγωνικών μέτρων σε περιφραγμένη έκταση».
Ο άνθρωπος που κίνησε τη διαδικασία ακύρωσης των τίτλων ιδιοκτησίας για 123 ελληνικές οικογένειες από τις Δριμάδες, πλούτισε με τις καταπατήσεις με βάση τα σχέδια της δήθεν ανάπτυξης.
Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤΕΝΝΑ δείτε πώς ο εν λόγω άνθρωπος του Έντι Ράμα καταπατούσε τις ελληνικές περιουσίες.
https://olympia.gr/ 
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: