Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Video/ Forcat e policisë mbrojnë ministrat, i del boja “bashkëqeverisjes me qytetarët”


Rreth orës 11:00 të kësaj të premteje ishte parashikuar të zhvillohet një takim mes Damian Gjiknurit e Mirela Kumbaros, dhe banoreve që preken nga plani urbanistik në Himarë.
Ajo që bie në sy është shtimi i forcave të policisë, që mbajnë nën kontroll qytetarët. Situata është e tensionuar ende pa filluar takimi dhe në terren janë thirrur forca shtesë të policisë nga Vlora.
Për të mbajtur larg ministrave një pjesë të qytetarëve është përcaktuar një listë e atyre që do të marrin pjesë në takim. Nga forcat e shtuara të policisë dhe acarimi i banorëve është e lehtë të kuptohet se slloganet për “Bashkëqeverisje me qytëtarët” kanë vlerë vetëm në rrjetet sociale apo në mbledhjet e partisë, se kur vjen puna për t’u marrë me problemet e qytetarëve, askush nuk i zgjidh më mirë gjerat se polici.
Ky takim do të jetë i treti mes qeverisë dhe banorëve pas atij me kryeministrin ne Tirane, me banoret dhe Omonian në Vlore dhe sipas ministrave do jete i fundit./Lapsi.al
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: