Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου "Τα ταξίδια της Φηγού" στη Δερβιτσάνη


Παραμονές του ιστορικού και θρυλικού ΟΧΙ, έγινε στη Δερβιτσάνη και υπό την αιγίδα του Δήμου Δρόπολης, η παρουσίαση του βιβλίου μου "Τα ταξίδια της φηγού" , ήταν η πέμπτη κατά σειρά παρουσίαση και θα έλεγα μια από τις καλύτερες.

Πρόκειται για ένα αξιόλογο κοινό, την αφρόκρεμα της κοινότητάς μας σε Δρόπολη και Αργυρόκαστρο, δείγμα ότι δεν στερεύουμε εύκολα και ποτέ.

Τίμησε την παρουσίαση και χαιρέτισε ο Γραμματέας 'Α της Πρεσβείας μας στα Τίρανα κ. Γρηγόρης Δελαβεκούρας.
Παρευρέθηκε επίσης και η πρόεδρος της επιτροπής μειονοτήτων παρά τω Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνα Βεζιάνη.

Ευχαριστώ όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. (Όχι βέβαια και τους πολιτικούς εκείνους που αρνούνται τα βιβλία γιατί τους χαλάνε την ηρεμία).
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους παρουσιαστές, τον κύριο Ιωάννη Λάμπρο, πολιτικό επιστημών και τον Νίκο Κύργο ερευνητή που ήρθαν από πολύ μακριά γιατί όπως ανέφεραν,θεώρησαν όχι απλώς τιμή αλλά και χρέος.

Ευχαριστώ επίσης τη συντονίστρια της εκδήλωσης, την συνάδελφο κα Μιρέλα Καραντζά, όπως ακόμα τον εκδοτικό οίκο Ελίκρανον, τους ευγενικούς χορηγούς, οι οποίοι επιμένοντας στη διατήρηση της ανωνυμίας είναι περισσότερο τιμημένοι και όσους άλλους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στο να βρεθούν τα εφόδια και η δύναμη για την συγγραφή του έργου, στους οποίους αφιερώνεται και το βιβλίο!


Παναγιώτης Μπάρκας
29 Οκτωβρίου 2017

http://apenadi.blogspot.al/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: