Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δήλωση παραίτησης από τον Άλκη Πούλη


Με δήλωση του ο Άλκης Πούλης ανακοινώνει πως παραιτείται από κάθε αξίωμα της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και διευκρινίζει πως διακόπτει κάθε άμεση πολιτική ενασχόληση με τα κομματικά κοινά του τόπου.

Διαβάστε αναλυτικά

Έχω δηλώσει παραίτηση στο νέο πρόεδρο της Ομόνοιας, παρά τη "δελεαστική" πρόταση που "κυκλοφορεί" να αναλάβω Αντιπρόεδρος, από ΚΑΘΕ αξίωμα της οργάνωσης και γενικά διακόπτω κάθε άμεση πολιτική ενασχόληση με τα κομματικά κοινά του τόπου.

Δεν φτιάχνουμε νέο κόμμα, δεν θα πάμε σε κανένα άλλο κόμμα ή οργάνωση (άλλωστε ούτε μέλος του ΚΕΑΔ δεν υπήρξα ποτέ), φτιάχνουμε μια πολύ κλειστή ομάδα ανθρώπων με γνώσεις, που αγαπάνε τον τόπο, που θα ασχολείται σοβαρά με τα ουσιαστικά θέματα χωρίς να μοιράζει καρέκλες, εξουσία και χωρίς να έχει ουδεμία άμεση εμπλοκή εκ του καταστατικού σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολιτική διεργασία.

Και αν θέλετε τη "στήριξή" μας σε κάτι μικροπολιτικό ΔΕΝ θα την έχετε, αν θέλετε την στήριξη σε κάποιο ζήτημα θετικό για τον τόπο με ότι γνώσεις μπορούμε να προσφέρουμε, ευχαρίστως, όποιοι και να είστε.

Σε τόσο απλά ελληνικά.

Στη λάσπη σας δεν ξαναμπαίνουμε, ελπίζουμε μόνο ο λασπότοπος να σας κάνει καλό στην πολιτική αρτηριοσκλήρωσή σας και να τα βρείτε μεταξύ σας. Άλλωστε, απεδείχθη ότι ο τόπος τα καταφέρνει και χωρίς εσάς.

Και δεν χαρίστηκα, ούτε θα χαριστώ ποτέ σε κανέναν, αν σας ενόχλησε κάτι, από όποια πλευρά και αν διαβάσατε την παρέμβασή μου, αμφισβητήστε το με στοιχεία.

Απόψεις όλες δεκτές, αμφισβήτηση αυτών που δηλώνω ξεκάθαρα ότι κάνω δεν χωράει, το έχω αποδείξει πολλαπλώς στην πολιτική μου καριέρα.

Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: