Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Και στα Τίρανα "οι πελασγοί" γιόρτασαν την νίκη του Ερντογάν!- Dhe në Tiranë "pellazgët" festuan fitoren e Erdoganit!Πολίτες στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα γιόρτασαν την επιτυχία του τούρκου προέδρου, Ερντογάν, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές που διεξήχθησαν στην Τουρκία.

Οι πολίτες σε κάποιους από τους δρόμους της πρωτεύουσας συγκεντρώθηκαν και γιόρτασαν κρατώντας Τουρκικές και Αλβανικές σημαίες. Δεκάδες πολίτες φώναξαν συνθήματα υπέρ του τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές. Σε κάποια μπαράκια της πόλης οι πολίτες έχουν γιορτάσει καθώς παρακολουθούσαν και την εξέλιξη των εκλογών στην Τουρκία.

Από τι φαίνεται οι "πελασγοί" έχουν έρθει από την Ασία και είναι αδέρφια του Ερντογάν. 
Δεν ντρέπονται λίγο, κάνουν και το δικέφαλο αετό, βυζαντινό σύμβολο που ήταν και σύμβολο του Γεωργίου Καστριώτη που πολέμισε τους Τούρκους. 
...................

Qytetarët në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, kanë festuar suksesin e arritur nga presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, i cili fitoi zgjedhjet e mbajtura dje në Turqi.
Qytetarët janë mbledhur në disa rrugë të kryeqytetit duke festuar me flamuj të Turqisë dhe Shqipërisë.
Dhjetëra qytetarë kanë brohoritur me slogane në mbështetje të Turqisë dhe presidentit Erdoğan, për suksesin në zgjedhje.
Në disa lokale qytetarët kanë festuar teksa ndiqnin edhe rezultatet e zgjedhjeve në Turqi.
Me sa duket "pellazgët" kanë ardhur nga Azia dhe kanë vëlla Erdoganin. 
Si s'iu vjen turp se bëjnë dhe simbolin e shqiponjës së bizantit që kaq bukur ruajti Gjergj Kastrioti
Me info nga http://www.frekuenca.com/
................... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: