Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Ο Μπερίσα για δηλώσεις «αλλαγής» συνόρων Ελλάδας – ΑλβανίαςΟ πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτίθεται κατά του νυν πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τον οποίο αποκαλεί «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» κατηγορώντας τον για παραχώρηση αλβανικών εδαφών στην Ελλάδα.

Γράφει ο Μπερίσα:

Αγαπητοί φίλοι, ο Επίτροπος Χαν μίλησε χθες στο Λονδίνο στο συνέδριο «Πέραν του Βερολίνου» που διοργανώθηκε στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, "Chatham House", όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Επίσης, έχουμε μία συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, και έχουμε εκεί μια, ας πούμε, διασυνοριακή αναδιάρθρωση,  που είναι ( η συμφωνία) πολύ σημαντική και αποφασιστική για τους πολίτες. Γι αυτό χρειαζόμαστε μια ηγεσία, που πρέπει να κατανοήσει ότι απαιτούνται αλλαγές στην κοινωνία. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία για να υπάρξει πραγματική πρόοδος στο δρόμο προς την Ευρώπη».


Έτσι -γράφει ο Μπερίσα- ακόμη μία ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών λένε ότι οι διαπραγματεύσεις του «Γεωργίου Ζωγράφου Β΄» και των προστατών του, συζητούν την αναδιάρθρωση, δηλαδή τις αλλαγές των υπαρχόντων συνόρων που επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η δήλωση  του υπουργού Άμυνας της ελληνικής δημοκρατίας, Πάνου Καμμένου, ότι με τη νέα συμφωνία με την Αλβανία θα διευρυνθεί η αγαπημένη μας πατρίδα, Ελλάδα!».


Και καταλήγει: 

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλώ τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν και να διώξουν επειγόντως από την εξουσία τον «Γεώργιο Ζωγράφο Β΄» και της προδοτικής του κλίκας».


(Στοιχεία από Facebook.com)
--
               

 
 
Σχεόλιο Πελασγού: Ο κ Ντούλε, έχει να μας πει κάτι περί του θέματος; Η θα παίζει τον κουφό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.