Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

«Πριν εξαφανισθεί το όνομα ‘Τσαμουριά’, οι προδότες θα εξαφανισθούν όπως ο Ράμα και ο στρατηγικός του σύμμαχος Τσίπρας»




Από την Μεσίλα Ντόντα

Ο εξτρεμιστής της αριστεράς, Τσίπρας, ήδη εγγυημένος από τον Ράμα ως στρατηγικός εταίρος, δήλωσε σήμερα ότι ‘θέμα τσαμουριάς’  δεν υπάρχει και ότι θα γίνει η συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα, και για τα ελληνικά νεκροταφεία σε αυτήν εδώ τη χώρα.



Ωστόσο,  ο στρατηγικός εταίρος του Έντι Ράμα, δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει για σφαγές, απελάσεις, απαγωγές και κλοπές  ιδιοκτησιών στην ‘τσαμουριά’ και ακόμη, τολμά να λέει ότι θα βγάλει το όνομα ‘τσαμουριά’ από τα αλβανικά βιβλία.


Η Αναγέννηση, ως συνέχεια της κόκκινης πολιτικής των διακρίσεων και του εγκλήματος στον αλβανοτσάμικο πληθυσμό  επαναπροσδιορίζεται.


Οι γιοι των πατέρων που σκότωσαν τους Αλβανοτσάμηδες στην τσαμουριά, από κοινού με τους κόκκινους πατέρες από εδώ στην Αλβανία, που είχαν σε διωγμό επί μισό αιώνα τον μαρτυρικό πληθυσμό που κατέφυγε στην πατρίδα του, σήμερα αποφασίζουν να διαγράψουν το όνομα του…


Ωστόσο, σήμερα πρέπει να γνωρίζουν καλά και να διδαχθεί κάθε υπεύθυνος επικεφαλής σε αυτή τη χώρα, ότι πριν σβήσουν το όνομα και το δικαίωμα στην ιστορία της τσαμουριάς, αυτοί οι ίδιοι θα εξαφανισθούν πολύ πιο γρήγορα  από τους σπόρους του μίσους και της προδοσίας που φυτεύουν οι ίδιοι πάνω στις πλάτες των μαρτύρων της τσαμουριάς. Δεν ξεχνάμε!


Nga Mesila Doda-27.al



--
               

Δεν υπάρχουν σχόλια: