Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πρέσβης Ε.Τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς: Αποφασιστικές Ενέργειες Της Ελλάδας Στην Πρόκληση Ράμα , Μετά Τον Φόνο Του Ομογενή

Το φονικό του ομογενούς στην Αλβανία, δείχνει ότι οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, δεν άφησαν κανένα άλλο περιθώριο εξ αρχής στο τρόπο αντιμετώπισης ενός πολίτη που είναι ελληνικής καταγωγής
Αυτό έγινε σε αντίθεση με το πώς λειτουργούν για τους υπόλοιπους πολίτες στην χώρα τους, είπε στον 98.4 ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς , μιλώντας στον 98.4 .
Κατά τον ίδιο παρά την χρόνια συμβίωση των δύο λαών, η αρνητική φόρτιση στη κοινή γνώμη μεταξύ των δύο χωρών, είναι η πιο σοβαρή παράμετρος μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.
Η διαφορά , όπως είπε είναι πως η Αλβανική κυβέρνηση επιδεικνύει αποφασιστικότητα και ενιαία φωνή στις ενέργειες της, την ώρα που η Ελλάδα , πάλι ταλανίζεται με λογικές κατευνασμού και μικροκομματικών αντιπαραθέσεων .
Κατά τον κ. Μαλλιά , η Ελλάδα πρέπει να απαιτήσει ορισμό ιατροδικαστή ως εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης και όχι της οικογένειας στην υπόθεση, αλλά και ειδικού της ΕΛ.ΑΣ για να ενημερωθεί επίσημα από την Αλβανική αστυνομία.
Όπως είπε ο κ. Μαλλιάς, μετά το φυσικό φόνο του έλληνα ομογενούς, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας διέπραξε και ηθικό φόνο με τον τρόπο που απάντησε στην ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ , που ήταν μια απολύτως ορθή ανακοίνωση και έτσι ουσιαστικά απάντησε ευθέως στον έλληνα Πρωθυπουργό με απαξία , από τη στιγμή που είναι το ίδιο πρόσωπο και ως επικεφαλής του ΥΠΕΞ της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: