Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Η Αδελφότητα Παπαδιωτών παρουσιάζει το βιβλίο-τιμητικό λεύκωμα του Σωκράτη Βασιλείου ''Ή 'Ηπειρος στους Μακεδονικούς αγώνες-Ηπειρώτες Μακεδονομάχοι'', την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.


Η Αδελφότητα Παπαδιωτών Πρέβεζας διοργανώνει την εκδήλωση ''Η Ηπειρωτική Αποδημία τιμά τους Ηπειρώτες Μακεδονομάχους'', παρουσιάζοντας το βιβλίο-τιμητικό λεύκωμα του Σωκράτη Βασιλείου ''Ή 'Ηπειρος στους Μακεδονικούς αγώνες-Ηπειρώτες Μακεδονομάχοι'', την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 11.00' πρωινή, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.

‘‘Η Ηπειρωτική Αποδημία τιμά τους Ηπειρώτες Μακεδονομάχους’’
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 πρωινή, η Αδελφότητα Παπαδατών Πρέβεζας, το περιοδικό “Ήπειρος Άπειρος Χώρα” και οι εκδόσεις ‘’Άπειρος Χώρα’’ οργανώνουν στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια, την εκδήλωση: ‘‘Η Ηπειρωτική Αποδημία τιμά τους Ηπειρώτες Μακεδονομάχους’’, παρουσιάζοντας το βιβλίο-τιμητικό λεύκωμα του Σωκράτη Βασιλείου ''Ή 'Ηπειρος στους Μακεδονικούς αγώνες-Ηπειρώτες Μακεδονομάχοι''
Περιεχόμενο και σκοπός της εκδήλωσης η ανάδειξη της συμμετοχής των Ηπειρωτών στους Μακεδονικούς Αγώνες και η απόδοση προς αυτούς της οφειλόμενης τιμής και ευγνωμοσύνης.


Η ανάδειξη αυτής της σπουδαίας συμμετοχής των Ηπειρωτών στους Μακεδονικούς Αγώνες γίνεται:
α. Με την ομιλία του Αντιπροέδρου της ΠΣΕ Κων/νου Κωνή, με θέμα: ‘’Mακεδονικός Αγώνας. Η σημασία του για τη Μακεδονία και τον Ελληνισμό’’.
β. Με την παρουσίαση του βιβλίου: ‘‘Η Ήπειρος στους Μακεδονικούς Αγώνες-Ηπειρώτες Μακεδονομάχοι'' του Σωκράτη Βασιλείου, από τη φιλόλογο Μαρίνα Ντάσιου.
γ. Με την αφήγηση κειμένων από τις ηθοποιούς Γεωργία Ζώη και Θεοδώρα Σιάρκου.
δ. Με την παρουσίαση των κορυφαίων Ηπειρωτών Μακεδονομάχων από το συγγραφέα και τη φοιτήτρια φιλολογίας Κατερίνα Μπατσούλη, και τον φοιτητή γεωπονίας Βαγγέλη Ευθυμίου.
ε. Με την ακρόαση τραγουδιών του Μακεδονικού Αγώνα.
Συντονίζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Άννα Στεργίου.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Πανηπειρωτικής Σ. Ε. της κορυφαίας οργάνωσης των απόδημων Ηπειρωτών.


Σας προσκαλούμε όλους και σας περιμένουμε, για να αποδώσουμε την οφειλόμενη τιμή στους ένδοξους Ηπειρώτες Μακεδονομάχους !
Το βιβλίο, που είναι το πρώτο λεύκωμα καταγραφής της τεράστιας και μοναδικής συμμετοχής των Ηπειρωτών και σε αυτό τον Εθνικό Αγώνα και ενημερώνει εμάς τους αναγνώστες της Ηπείρου και των παιδιών της και σε αυτό το Εθνικό Προσκλητήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας, αλλά ακόμη μπορούν να το παραγγείλουν και να τους σταλεί ταχυδρομικά, από τον εκδοτικό οίκο Apiroshora, Πρεβέζης 93, 104 43 ΑΘΗΝΑ, τηλ: 2105154920 & 6932487435, e-mail vasokrat@yahoo. gr και από τον συγγραφέα Σωκράτη Βασιλείου, τηλ: 6932708820 και 2683061046.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.