Featured Post

Κυριακή Αγίων Πατέρων Α' Οικουμενικής Συνόδου-Ορθοδοξία και αιρέσεις Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Në rast se dikush kërkon të di se çdo të thotë të jesh komandant…


No automatic alt text available.Si funksionon kopeja e ujqërve:
Tre të parët janë pleqër dhe të sëmurë. Ecin përpara për të dhënë ritmin në mënyrë që të mos mbeten mbrapa. Pesë të tjerët janë më të fortët dhe të shëndetshëm. Detyra e tyre është të mbrojnë të parët ujqërit me shëndet të dobët në raste sulmi. Ujqërit që gjenden në mes mbrohen sërisht nga pesë të parafundit që janë gjithashtu kafshë të forta.

I fundit është komandanti. Po, komandanti! Kujdeseτ që askush të mos mbetet pas, duke mbajtur kopenë të bashkuar. Është truproja e kopesë. Të jesh komandant nuk do të thotë të jesh në fillim, i pari. Do të thotë të kujdesesh për grupin tënd.
https://www.facebook.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

E Vërteta për Gjergj Kastriotin në dy video!

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Μαρτυρίες ενός Έλληνα στρατιώτη για την Κορυτσά του 40. ( Βίντεο) - Dëshmi të një ushtari helen për Korçën në vitin 1940. (Video )

Απόσπασμα από την διαθήκη του Αβδούλ Μπέη Σελίμη του Δελβίνου! - Pjesë nga Testamenti i Abdul Bej Selimi e Delvinës

Ο Ισμαήλ Κεμαλ ο μεγάλος φιλέλληνας και η εφημερίδα του! - DOKUMENT HISTORIK: ISMAIL QEMALI, GAZETA E TIJ GREKO-SHQIPTARE DHE ARTIKULLI I TIJ MBI HELENIZMIN