Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Χρ. Κίτσιος: Ξεκάθαρη πρόκληση προς την Ελληνική Εθνική Μειονότητα το περιστατικό στην Κρανιά.


Δήλωση για το σκίσιμο της Ελληνικής σημαίας και την ταυτόχρονη βεβήλωση του μνημείου που είναι αφιερωμένο στον Θύμιο Λώλη, στην Κρανια του Δήμου Φοινικαίων, έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον (ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ), Χρήστος Κίτσιος, που βρέθηκε στο σημείο.

Ο κύριος Κίτσιος χαρακτήρισε ως μια ξεκάθαρη πρόκληση προς την Εθνική Ελληνική Μειονότητα την ενέργεια και συνέχισε λέγοντας πως:

"ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να εντοπίσουν τους δράστες το συντομότερο δυνατόν και να φανεί η αλήθεια. Ταυτόχρονα, απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του κράτους για την προστασία, την τάξη και την ασφάλεια στις μειονοτικές περιοχές και παράλληλα την κοινή προσπάθεια για να σταματήσει η εθνικιστική ρητορική, η οποία προκαλεί αποσταθεροποίηση και μίσος που καταστρέφουν τη σχέση, την αρμονία και τη συνύπαρξη μεταξύ των δύο λαών"


https://apenadi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.