Στηρίξτε το έργο μας!

Με έναν απίστευτο λόγο οι Αλβανοί μπλοκάρουν το πόρισμα Κατσίφα

Γράφει η Τασούλα Παπανικολάου*


Ανήμερα του Πάσχα συμπληρώνονται 6 μήνες από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα…Τυπικά η Εισαγγελία Τιράνων θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμα για τον θάνατό του. Όσοι γνωρίζουν όμως πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν ότι θα ζητήσουν και άλλο χρόνο .
Για να καθυστερήσουν προβάλλουν τώρα νέο εμπόδιο. Ζητούν από την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει …τη στιγμή που ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης, έχει δηλώσει παράσταση στην ποινική διαδικασία. Η Εισαγγελία Τιράνων διεμήνυσε ότι δεν αναγνωρίζουν τον πατέρα του άλλα την …πρώην σύζυγο .
Από καταθέσεις γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος και η πρώην σύζυγος του τα τελευταία χρόνια δεν είχαν επαφή αρα δεν ξέρει να δώσει στοιχεία. Και όμως επιμένουν.
ΟΙ Αλβανοί δεν απαντούν όμως ούτε στα αιτήματα των δικηγόρων της οικογένειας …Το γραφείο του κ. Ευθύμιου Ναυρίδη έχει κάνει 4 αιτήσεις αλλά δεν εχει πάρει απάντηση …
Το πόρισμα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα έπρεπε να ολοκληρωθεί τρεις μήνες μετά το θάνατο του …. Η Εισαγγελία Τιράνων πάτησε πάνω στο δικαίωμα που της δίνεται από την Αλβανική νομοθεσία και πήρε άλλους τρεις μήνες. Τώρα που εκπνέει και αυτή η προθεσμία εφευρίσκουν νεα εμπόδια …
*Δημοσιογράφος στο Star ChannelΠηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς & την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες μετά από απαίτηση της Αλβανίας!

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το Πάσχα 2020 - Mesazhi i Kryepiskopit Anastas Pashkë 2020