Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Αλβανία: 30 δολοφονίες σε 120 ημέρες- «Όλοι οι δράστες μουσουλμάνοι Αλβανοί»Τίρανα.
 
Στο στούντιο της εκπομπής  «Ντριτάρε με Ρουντίνεν» στο κανάλι Νιουζ 24 ο δικηγόρος Σαϊμίρ Βίσα κατέθεσε μια διατριβή που αναφέρεται στις στατιστικές του, λέγοντας ότι στους δράστες των 30 δολοφονιών από τις αρχές του τρέχοντος έτους δεν υπάρχει ούτε ένας χριστιανός.«Πες μου ένα χριστιανικό όνομα που διέπραξε δολοφονία», δήλωσε ο Βίσα μπροστά από μια ομάδα δημοσιογράφων και κοινωνιολόγων που συζητούσαν την αυξημένη εγκληματικότητα στη χώρα. 


Στην τοποθέτηση αυτή αντέδρασε ο σοσιαλιστής Άλφρεντ Χαλιάλι: « Δεν είναι ανάλυση να εδραιώνουμε τη θρησκευτική πίστη υπεύθυνη για την αύξηση της εγκληματικότητας. Δεν μπορεί να είναι, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Είναι παράλογο να το λέμε».


Ο Βίσα απάντησε: «Είμαστε αυτοί που στην καθημερινότητά μας αντιμετωπίζουμε διάφορα απρόβλεπτα με τους δράστες, τους φερόμενους δράστες. Η θεωρία είναι διαφορετική, αυτό που λέω είναι διαφορετικό».


BalkanWeb


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttps://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: