Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

21η επέτειος ενθρόνισης του Μητροπολίτη Κορυτσάς Ιωάννη (ΦΩΤΟ)- Përvjetori i 21-të nga fronëzimi i Mitropolitit të Korçës, Hirësisë së Tij +imzot Joani!


Στις 25 Ιουλίου και ημέρα της Αγίας Άννας, ο Μητροπολίτης Κορυτσάς κ.κ Ιωάννης συμπλήρωσε 21 χρόνια από την ενθρόνιση του. Ανήμερα της εορτής, 25 Ιουλίου 2019, τελέστηκε όρθρος και θεία λειτουργία μετ' αρτοκλασίας εν μονοκλισία στον καθεδρικό ναό Αναστάσεως του Χριστού Κορυτσάς. με την συμμετοχή όλων των ιερέων της Μητροπόλεως . Κατά την Θεία Λειτουργία χειροτονήθηκε  σε το βαθμό του ιερέα ο διάκονος Βαγγέλης Σωτήρ. Ευχόμαστε ο Θεός να τον φωτίσει στο δύσκολο λειτούργημα που ανέλαβε να τελέσει.
-
Më 25 Korrik ditën e Shën Anës, Mitropoliti i Korçës, imzot Joani plotësoi plot 21 vjet nga fronëzimi i tij  në këtë Mitropoli. Gjatë kësaj dite u krye mëngjezorja dhe Mesha Hyjnore, panierike, në monoklisi në Kishën Katedrale të Ngjalljes së Krishtit në Korçë me pjesmarrjen e të gjithë klerikëve të Mitropolisë. Gjatë Meshës Hyjnore u dorëzua në gradën e priftit, dhiakon Vangjel Sotiri. I urojmë që ta ndriçojë Zoti në funksionin e vështirë që mori përsipër të kryejë dhe Mitropolitit për shumë vjet gëzuar.Fotografitë marrë nga:
Οι φωτογραφίες από : http://mitropoliaeshenjtekorce.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έχασε την μάχη με τον κορονϊοό εκπαιδευτικός των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος Κορυτσάς!

Φωτο: Φιρμάνι του Αλή Πασά, 1810, γραμμένο σε δημοτική γλώσσα.- Fotografia Firman i Ali Pashës 1810, i shkruar në gjuhën popullore greke

Αποστόλη υγειονομικού υλικού στην Δρόπολη από την Ένωση Συγγενών Πεσόντων