Featured Post

Στηρίξτε το έργο μας!

Το ελληνοαλβανικό Σχολείο Όμηρος ξεκινά τα μαθήματα στις 11 Σεπτεμβρίου!- Shkollla shqiptaro-greke Omiros fillon mësimet në dt 11 Shtator!


Διαβάσαμε στην σελίδα του σχολείου την παρακάτω ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων στο Ελληνοαλβανικό Σχολείο Όμηρος. Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά και κάθε επιτυχία στο πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό έργο του εξαιρετικού αυτού ιδρύματος!
-
Lexuam në faqen web të shkollës Omiros për fillimin procesit mësimor. Ne nga ana jonë ju urojmë të gjithëve një vit të mbarë shkollor dhe çdo sukses në veprën edukuese të këtij institucioni të shkëlqyer arsimor!
.......................................................
Ανακοίνωση
Αγαπητοί γονείς και μαθητές σας ενημερώνουμε πως η έναρξη του σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. Σας περιμένουμε όλους με χαρά!
Ο Διευθυντής
Φιλίππου Στέργιος

................................
Lajmërim
Të dashur prindër dhe nxënës, ju informojmë se në shkollën tonë viti i ri shkollor do të fillojë më 11 shtator 2019 dhe ora 11:00. Ju presim me gëzim!
Drejtori
Filippou Stergios

Image result for σχολείο ξανά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εμάς τους Βορειοηπειρώτες δεν μας περίμενε κανένας Δήμος – Καμία ΜΚΟ

Από τι κινδυνεύουν τα παιδιά εάν φορούν μάσκα; - Nga çfarë rrezikohen fëmijët nëse mbajnë maska?

Ιταλίδα πολιτικός εξηγεί γιατί μισούν εμάς τους Έλληνες ! - Politikania Italiane shpjegon pse na urrejnë ne grekëve.

Η Μοσχόπολη το 1916! (Φωτογραφίες)- Voskopoja në vitin 1916! (Fotografi)

Η Bορειοηπειρώτισσα σύζυγος του Tom Hanks