Featured Post

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!

Εικόνα
Σκίτσο από τη ρωσική ιστοσελίδα regnum.«Η συνάντηση με τον Ερντογάν είναι μια ξεχωριστή εμπειρία», γράφει ο Μπόλτον στα απομνημονεύματά του.
 « Όταν τον άκουσα, και ήταν πάντα με μεταφραστή, μου φάνηκε ότι άκουγα τον Μουσολίνι να μιλάει από το μπαλκόνι του στη Ρώμη. Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν ήταν ο Μουσολίνι που μίλησε στο τηλέφωνο, αλλά ο Ερντογάν».


Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Μπόλτον, δημοσίευσε το βιβλίο «TheRoomWhereitHappened», στο οποίο μιλά για τους 17 μήνες που πέρασε υπό την καθοδήγηση του Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να εμποδίσει τη δημοσίευσή του, με βάση το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη ολοκληρώσει τον έλεγχο και αποκάλυπτε μεγάλο αριθμό διαβαθμισμένων πληροφοριών. Ωστόσο, τα δικαστήρια απέρριψαν την ένσταση.

Τα απομνημονεύματα δημοσιεύθηκαν και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη λίστα των best-seller της Amazon σε πολλές χώρες όσον αφορά τον αριθμό των παραγγελιών που ελήφθησαν πριν από την κυκλοφορία.

 Οι ειδήσεις που …

Ο Ράμα πήγε στον "¨μπαμπά" Ερντογάν για βοήθεια και μίλησε στην Συνδιάσκεψ Ισλαμικών Χωρών με φράσεις από το Κοράνι! !


 


Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ ο Ράμα παρευρέθηκε στην Τουρκία α) για να λάβει περισσότερες λεπτομέρειες για την βοήθεια που θα λάβει από την Τουρκία, β) για να μιλήσει στην σύνοδο των επενδυτών (δωρητών) της ισλαμικής συνέλευσης που πραγματοποιούνταν στην Τουρκία.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και μαζί μίλησαν για όσα χρειάζεται η Αλβανία.
Η Τουρκία θα χτίσει 500 σπίτια (σε διάστημα 6 μηνών)  και μαζί με αυτά θα χτιστούν και τζαμιά δώρα από το Τουρκικό Κράτος. Επιπλέον έδωσε την δυνατότητα στον Ε Ράμα να μιλήσει στην Συνδιάσκεψη των Ισλαμικών Χωρών και στην Σύνοδο των Επενδυτών αυτών των χωρών, στους οποίους απευθύνθηκε χρησιμοποιώντας φράσεις από το Κοράνιο (εάν και ο ίδιος είναι ορθόδοξος στην καταγωγή και πρεσβεύει πως είναι καθολικός) και τους κάλεσε να βοηθήσουν και αυτοί για την επούλωση των πληγών από το σεισμό. Ενώ ο Ερντογάν έδωσε εντολή στους ηγέτες άλλων μουσουλμανικών χωρών στα Βαλκάνια  δηλαδή (στα προτεκτοράτα ή καλύτερα στις χώρες απομεινάρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , να βοηθήσουν).
Όπως φαίνεται η Αλβανία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά, με τον πρωθυπουργό της,  πως απλώς είναι μέρος της κάποτε Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πως οι εθνικιστικοί λεονταρισμοί ιδιαίτερα προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, απλώς είναι καθοδηγούμενοι από το «πατέρα» Ερντογάν και τον κάθε «Ερντογάν» αφού είναι μια ισλαμική κατά πλειοψηφία χώρα που ανήκει ψυχολογικά και πνευματικά στην μακρινή ανατολή. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το εν γένη πολιτισμό της.
Οι μόνοι που πληρώνουν τις συνέπειες εδώ είναι οι εν συνείδηση Έλληνες ορθόδοξοι γιατί αυτοί  που ξέχασαν την καταγωγή τους και ξέχασαν που ανήκουν είναι απλώς γενίτσαροι και όχι μόνο δεν αισθάνονται κάτι αλλά και εξυπηρετούν τυφλά τους σκοπούς στους οποίους τους καθοδηγούν πολιτικοί και ΜΜΕ. 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Ιταλός πολιτικός προκαλεί εγκεφαλικό στου αλβανούς: "Οι αρχαίες πόλεις της Αλβανίας είναι ελληνικές!"- Politikani italian shkakëton gjendje të fikti me të vërtetat që tha: "Qytetet e lashta "shqiptare" janë greke dhe kaq!