Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Η Εορτή Χριστουγέννων των Κατηχητικών Σχολείων της Ι Μητροπόλεως Κορυτσάς και Ελληνοαλβανικού Σχολείου Όμηρος! Festa Krishtlindjes e Grupeve të Katekizmit të Mitropolisë së Shenjtë Korçë dhe Shkollës shqiptaro-greke Omiros!

Στα πλαίσια της ποικιλόμορφης αγωγής, το σχολείο μας και οι εκπαιδευτικοί του, βοηθούν και στο Κατηχητικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κορυτσάς. Οι μαθητές μας συμμετέχουν οικειοθελώς   και με την έγκριση των γονέων τους στα κατηχητικά μαθήματα που γίνονται στο Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου μετά το πέρας των μαθημάτων στο σχολείο. Κάθε Χριστούγεννα οι ομάδες των κατηχητικών παρουσιάζουν για τους πιστούς και τους γονείς τους μια γιορτή γεμάτη μηνύματα ταιριάζουν στην περίσταση.
Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα.
.............
Në kontekstin e edukimit të larmishëm, shkolla jonë, mësuesit tanë, ndihmojnë në veprën shpirtërore të Mitropolisë së Shenjtë Korçë. Nxënësit tanë marrin pjesë me dëshirë dhe pas aporvimit të prindërve në mësimet e katekizmit që zhvillohen në Katedralen Ngjallja, pas përfundimit të procesit mësimor në shkollë. Çdo Krishtlindje, grupet e Katekizmit, prezantojnë për besimtarët dhe prindërit e tyre një festë të mbushur me mesazhe për këtë rast.
Për shumë vjet gëzuar. Krishtlindje të mbara!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!