Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Μέγας Βασίλειος - Shën Vasili i Madh

Të analizosh punën e çdo dite, krahasohe atë me punën e kaluar dhe nxito të përmirësohesh. Të përparosh në virtyt që t'iu afrohesh jetës së ëngjëjve. SHËN VASILI I MADH

Δεν υπάρχουν σχόλια: