Στηρίξτε το έργο μας!

Αλβανικό του πλοίο που μετέφερε Τουρκικά όπλα στην Λιβύη!

Το πλοίο που έσπασε το απαγορευτικό εμπορίου όπλων προς την Λιβύη και βομβαρδίστηκε από τις δυνάμεις του Χαφτάρ ήταν Αλβανικό.
Γι’ αυτό μας ενημερώνουν τα αλβανικά ΜΜΕ τα οποία μεταξύ άλλων μας πληροφορούν πως το πλοίο λέγεται «ΑΝΑ» ανήκει στην SHEGA Kompany. Είχαν σβήσει το όνομα του πλοίου σε όλα τα σημεία για να μην μπορούν να βρουν από που έρχεται αλλά αφού άνοιξαν το σύστημα ηλεκτρονικού εντοπισμού έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες στους ερευνητές. Οι πληροφορίες από τους Αλβανούς ναύτες του πλοίου αναφέρουν πως οι ίδιοι ξεκίνησαν από το Δυρράχιο και στην Μυρσίνη της Τουρκίας το πλήρωμα αντικαταστάθηκε με τούρκους ναύτες. Έπειτα ξεκίνησε το ταξίδι της προς την Λιβύη όπου και οι δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ το βομβάρδισαν αφού ήταν γεμάτο από πυρομαχικά και όπλα που φαίνεται πως φορτώθηκαν στην Τουρκία η οποία βρήκε τους «αλβανούς» καρντάσηδες για να κάνει την βρώμικη δουλειά της. Έτσι αρνήθηκε κάθε ευθύνη σχετικά με το γεγονός.
Είναι ξεκάθαρο πως η Αλβανία είναι επαρχία της Τουρκίας και κάνει ό,τι πει ο Ερντογάν σαν καλό και πιστό κουταβάκι που είναι.

Ετοίμασε Πελασγός Κορυτσάς με πληροφορίες από το Top - Channel

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς & την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες μετά από απαίτηση της Αλβανίας!

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το Πάσχα 2020 - Mesazhi i Kryepiskopit Anastas Pashkë 2020