Αλβανικό του πλοίο που μετέφερε Τουρκικά όπλα στην Λιβύη!

Το πλοίο που έσπασε το απαγορευτικό εμπορίου όπλων προς την Λιβύη και βομβαρδίστηκε από τις δυνάμεις του Χαφτάρ ήταν Αλβανικό.
Γι’ αυτό μας ενημερώνουν τα αλβανικά ΜΜΕ τα οποία μεταξύ άλλων μας πληροφορούν πως το πλοίο λέγεται «ΑΝΑ» ανήκει στην SHEGA Kompany. Είχαν σβήσει το όνομα του πλοίου σε όλα τα σημεία για να μην μπορούν να βρουν από που έρχεται αλλά αφού άνοιξαν το σύστημα ηλεκτρονικού εντοπισμού έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες στους ερευνητές. Οι πληροφορίες από τους Αλβανούς ναύτες του πλοίου αναφέρουν πως οι ίδιοι ξεκίνησαν από το Δυρράχιο και στην Μυρσίνη της Τουρκίας το πλήρωμα αντικαταστάθηκε με τούρκους ναύτες. Έπειτα ξεκίνησε το ταξίδι της προς την Λιβύη όπου και οι δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ το βομβάρδισαν αφού ήταν γεμάτο από πυρομαχικά και όπλα που φαίνεται πως φορτώθηκαν στην Τουρκία η οποία βρήκε τους «αλβανούς» καρντάσηδες για να κάνει την βρώμικη δουλειά της. Έτσι αρνήθηκε κάθε ευθύνη σχετικά με το γεγονός.
Είναι ξεκάθαρο πως η Αλβανία είναι επαρχία της Τουρκίας και κάνει ό,τι πει ο Ερντογάν σαν καλό και πιστό κουταβάκι που είναι.

Ετοίμασε Πελασγός Κορυτσάς με πληροφορίες από το Top - Channel

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ομιλία Γ Καραμέλου στην Αλβανική Βουλή στις 28 Οκτωβρίου 2019!- Fjala e mbajtur nga z Ligoraq Karamelo në parlament në dt 28.10.2019

Επερώτηση στον Ράμα, για το φόνο του Κ Κατσίφα, από τον βουλευτή Γ Καραμέλο! - Kërkesë për pyetje Kryeministrit Rama në lidhje me vrasjen e K Kacifas nga deputeti L Karamelo!

Απάντηση Γ Καραμέλου σε προκλητικές δηλώσεις αλβανού βουλευτή εις βάρος της Ελλάδας! - Përgjigje e L Karamelos ndaj thirrjeve provokuese të një "deputeti" (dy herë të dënuar)!