Featured Post

1ο Βραβείο για μαθήτρια του Ελληνοαλβανικού Σχολείου "Όμηρος" Κορυτσάς σε Διεθνή Διαγωνισμό! -

  Με ιδιαίτερη χαρά μάθαμε από την ιστοσελίδα του Ελληνοαλβανικού Σχολείου "Όμηρος"

Στηρίξτε το έργο μας!

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Arkas në Shqip!

Skica të skicografit të mirënjohur grek me mesazhe të forta shoqërore do t'iu sjellë faqja jonë në shqip.  Ja vlen t'i shikoni dhe t'i shpërndani!


Δεν υπάρχουν σχόλια: