Η Αλβανία μπλοκάρει όλες τις πτήσεις εκτός από και προς ΚωνσταντινούποληΗ Αλβανία θα αναστείλει όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο των Τιράνων από τις 23 Μαρτίου, με εξαίρεση τις πτήσεις της Air Albania προς και από την Κωνσταντινούπολη. Η αναστολή θα παραμείνει σε ισχύ επ 'αόριστον, σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, η Αρχή αποφάσισε να επιτρέψει στην Air Albania να εκτελεί καθημερινά πτήσεις μετ' επιστροφής προς Κωνσταντινούπολη, σε μια κίνηση που ξεκάθαρα αποτελεί αθέμιτη προτιμησιακή μεταχείριση.

Σε ανακοίνωση του, το αεροδρόμιο των Τιράνων δήλωσε ότι θα παραμείνει "ανοιχτό σε ανθρωπιστικές πτήσεις, πτήσεις επαναπατρισμού, φορτία και όλες τις πτήσεις που απαιτούνται ώστε να ξεπεραστεί η κρίση του κορονοϊού


 Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ομιλία Γ Καραμέλου στην Αλβανική Βουλή στις 28 Οκτωβρίου 2019!- Fjala e mbajtur nga z Ligoraq Karamelo në parlament në dt 28.10.2019

Επερώτηση στον Ράμα, για το φόνο του Κ Κατσίφα, από τον βουλευτή Γ Καραμέλο! - Kërkesë për pyetje Kryeministrit Rama në lidhje me vrasjen e K Kacifas nga deputeti L Karamelo!

Απάντηση Γ Καραμέλου σε προκλητικές δηλώσεις αλβανού βουλευτή εις βάρος της Ελλάδας! - Përgjigje e L Karamelos ndaj thirrjeve provokuese të një "deputeti" (dy herë të dënuar)!