Featured Post

Η Μοσχόπολη το 1916! (Φωτογραφίες)- Voskopoja në vitin 1916! (Fotografi)

Εικόνα
Η Μοσχόπολη πριν από την καταστροφή του 1916 από τους Τουρκαλβανούς με αρχηγό τον Σαλί Μπούτκα! - Voskopoja para shkatërrimit të vitit 1916 nga çeta e hajdutëve turkoshqiptarë të Sali Butkës.Στηρίξτε το έργο μας!

Τρεις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος διακρίθηκαν για τις ζωγραφιές τους σε Διεθνή Διαγωνισμό!- Tre nxënëse të shkollës jo-Publike "Omiros" Korçë u dalluan për krijimet e tyre në një Konkurs Ndërkombëtar Vizatimi!
Shkolla jonë kujdeset për edukimin e gjithanshëm të nxënësve të saj,
sidomos në kohët që po kalojmë ajo kujdeset që nxënësit përveç njohurive që marrin nëpërmjet mësimeve online, të marrin pjesë dhe në konkurse të ndryshme ndërkombëtare. Një konkursi i tillë në vizatim, me temë "Larg apo afër, jemi një" organizohet nga Ministria e Jashtme e Greqisë. Nxënës/e sipas grupmoshave nga shkolla jonë dërguan nëpërmjet drejtorisë krijmet e tyre. Për muajin Prill tre prej vizatimeve u dalluan. Ato ishin të Erika Seferit VIa, Sara Skejas VIIb dhe Joana Fotos e IXa. I përgëzojmë vajzat për frymëzimin e tyre dhe talentin e veçantë që kanë në pikturë, por dhe për punën e palodhur që bëjnë për t'u përmirësuar vazhdimisht. Jemi krenarë për ato por dhe për të gjithë nxënësit që morën pjesë. Pjesmarrja vazhdon dhe jemi të sigurt se në dy muajt që mbeten sërish talente të reja nga shkolla jonë do të dallohen.  
Ndiqni Videon
.................................................
Το σχολείο μας φροντίζει για την αγωγή των μαθητών της. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι , οι μαθητές μας πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται εξ αποστάσεως συμμετέχουν με την βοήθεια μας και σε διάφορους διαγωνισμούς όπως ο Διεθνής Παιδικός  Διαγωνισμός  Ζωγραφικής «Κοντά ή Μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ • 2020 • near or far WE all are ONE». που διοργανώνει η  Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας - Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών. 
Πολλοί ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν. Τρεις ζωγραφιές από τρία κορίτσια μας βρίσκονται ανάμεσα στα επιλεγμένα. Αυτό της Ερίκα Σεφέρη Στ1, της Σάρα Σκέϊα Ζ2 και Ιωάννα Φώτο Θ1. Είμαστε περήφανοι για αυτά τα κορίτσια αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μέχρι τώρα. Εκφράζουμε την βεβαιότητα μας πως και άλλοι μαθητές μας θα διακριθούν στην συνέχεια του διαγωνισμού. 
Παρακολουθήστε το βίντεο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τι κινδυνεύουν τα παιδιά εάν φορούν μάσκα; - Nga çfarë rrezikohen fëmijët nëse mbajnë maska?

Ιταλίδα πολιτικός εξηγεί γιατί μισούν εμάς τους Έλληνες ! - Politikania Italiane shpjegon pse na urrejnë ne grekëve.

Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την εθνική σύνταξη των Βορειοηπειρωτών