Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Τριγμοί στην ΟΜΟΝΟΙΑ - Αποχωρούν μέλη του Γενικού Συμβουλίου

                     

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόθεσή τους να παραιτηθούν από το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν εκφράσει πάνω από 10 μέλη του.
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα κίνητρα της παραίτησης κι αν συνδέονται με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Οργάνωση των Ελλήνων της Αλβανίας ή σε προσωπικές στρατηγικές, άλλωστε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως δεχθήκαν να είναι μέλη αυτού του Γενικού Συμβουλίου, το οποίο φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο εκλέχθηκε που θα οδηγούσε την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σε κάθε περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε (γιατί περι κατορθώματος πρόκειται) να χάσει σε τοπικές και βουλευτικές εκλογές όλες τις περιοχές που διαβιεί η Εθνική Ελληνική Μειονότητα, τρεις δεκαετίες μετά τη δημιουργία της. 
Κι αυτό συνέβη με τον συγκεκριμένο Γενικό Πρόεδρο, με το συγκεκριμένο Προεδρείο, με τους συγκεκριμένους Προέδρους των Παραρτημάτων, οι οποίοι λογικά θα -έπρεπε να- αναλάβουν την ευθύνη τους. 
Αυτό βέβαια υπό κανονικές συνθήκες, στην πραγματικότητα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μας έχουν δείξει πως δεν χαμπαριάζουν από ήττες και ξανά προς τη δόξα τραβούν για νέες ήττες, μέχρι να φθάσει η συμμετοχή των μελών της ΕΕΜ στις εκλογικές αναμετρήσεις στο 10, στο 5, γιατί όχι και στο μηδέν τοις εκατό.
Όλοι οι Προέδροι στην 30χρονη ιστορία της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ θα μείνουν για κάτι -θετικό ή αρνητικό- στην ιστορία. Τούτος εδώ θα μείνει για το....τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: