Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

 thecaller.gr

Η «ανεξάρτητη» αλβανική δικαιοσύνη μέσω της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μίλησε τελικά μετά από τρία χρόνια «ερευνών», λίγες ημέρες πριν το τριετές του μνημόσυνο! Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν εκτελέστηκε από τις Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις όπως περηφανεύονταν οι ίδιοι τη μέρα της δολοφονίας του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Απλά «αυτοκτόνησε»  και για το λόγο αυτό χρειάστηκε να κρατήσουν το σώμα του σχεδόν δέκα μέρες στο νεκροτομείο. Απλά αυτοκτόνησε !!! Και χρειάστηκε τρία χρόνια η αλβανική «δικαιοσύνη» (αφού άλλαξαν ευάριθμοι εισαγγελείς στο χειρισμό της  υπόθεσης) για να επιβεβαιωθεί η υποψία της οικογένειας για κουκούλωμα της υπόθεσης.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας με τη θυσία του ξεσκέπασε το βάρβαρο πρόσωπο του αλβανικού βαθέος κράτους, που πρωταρχικό σκοπό έχει την εξαφάνιση του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου από τις πατρογονικές του εστίες. Με τη θυσία του έστρεψε το ενδιαφέρον του Ελληνισμού στην πονεμένη και ξεχασμένη πατρίδα του. Αυτό ακριβώς τρέμουν και  φοβούνται οι  δολοφόνοι του, όπως ακριβώς έτρεμαν στη θέα της Ελληνικής σημαίας με την οποία στόλιζε το χωριό του, τιμώντας τους νεκρούς του έπους του 1940 που αναπαύονται εκεί.

Το αλβανικό κράτος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Το ερώτημα είναι αν η ελληνική κυβέρνηση θα καταπιεί αυτή την προσβολή και την σκύλευση της μνήμης του παλικαριού, στο όνομα δήθεν της βελτίωσης των ελληνοαλβανικών σχέσεων. Η οικογένειά του, οι Βορειοηπειρώτες αλλά και ο Ελληνισμός όπου γης   περιμένουν η πατρίδα μας να σταθεί στο πλευρό των γονέων  του Κωνσταντίνου, και να απαιτήσει την αποκατάσταση της αλήθειας. Με τέτοια συμπεριφορά είναι το λιγότερο ανοησία η Ελλάδα να στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική μίας χώρας απροκάλυπτα εχθρικής προς την πατρίδα μας.

Η ΣΦΕΒΑ στέκεται με σεβασμό μπροστά στη θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη του αδελφού μας από τη Βόρειο Ήπειρο που όπως και ο Αριστοτέλης Γκούμας το 2010, πλήρωσε με τη ζωή του τη λαχτάρα του να ζει ελεύθερος  στην ίδια του την πατρίδα.

ΣΦΕΒΑ, 12/10/2021




Δεν υπάρχουν σχόλια: