Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Αλβανία: Έλαβαν τα πιστοποιητικά τους οι νέοι τουρκο-ιμάμηδες στο Πόγραδετς

 

«Μετά από δέκα μέρες γεμάτες με διαλέξεις για ιμάμηδες, το σεμινάριο προετοιμασίας τους στο Πόγραδετς έκλεισε με  την τελετή της απονομής των πιστοποιητικών», γράφουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων ήταν παρόντες οι ιμάμηδες που παρακολούθησαν το μάθημα, οι διδάσκοντες και οι διοργανωτές αυτής της δραστηριότητας. 

 Η τελετή έγινε με την παρουσία του προέδρου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Ιδρύματος «Η ανθρωπιστική εναλλακτική και το μέλλον», Μεχντί Γκούρα, και ο αντιπρόεδρος της χορηγού οργάνωσης της εκδήλωσης Menar,  Μεχμέτ Νταλ.

Στην εναρκτήρια ομιλία της τελετής, ο Μεχντί Γκούρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον συνεργαζόμενο οργανισμό σε αυτή την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους ομιλητές και ευχήθηκε επιτυχία στους συμμετέχοντες του προπαρασκευαστικού και αναπτυξιακού μαθήματος.Τα πιστοποιητικά φέρουν την αλβανική και την τουρκική σημαία, αφού το Μορφωτικό -  Θρησκευτικό ίδρυμα χρηματοδοτείται από την τουρκική κυβέρνηση.

Να σημειώσουμε εδώ πως το Πόγραδετς αποτελεί την περιοχή της Αλβανίας με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετεχόντων στις ομάδες του ISIS.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγήςhttps://www.echedoros-a.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: