Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Έντονες εξελίξεις στα Βαλκάνια. Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν χτυπήματα σε κάθε άτομο που συνδέεται με διεφθαρμένες και εθνικιστικές πολιτικές

 

Όπως έχουμε προειδοποιήσει, οι ΗΠΑ κυκλοφόρησαν μια σειρά από ονόματα για τα οποία γίνεται λόγος στον κόσμο του εγκλήματος και της διαφθοράς στην Αλβανία και τα Βαλκάνια, NON Grata ή κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων. Ξεχωριστό αυτή τη φορά ήταν το όνομα του πρώην βουλευτή του PDIU, του Κόμματος που εκπροσωπούσε τον Αλυτρωτισμό απέναντι στην Ελλάδα, για την Τσαμουριά, Ακίφ Ρακίπι.

 Με την ενεργοποίηση του Τάγματος του Προέδρου Τζο Μπάιντεν, για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων πολιτικών προσώπων που συνδέονται με τη διαφθορά ή τον εθνικισμό στα Βαλκάνια, το στοιχείο Τσαμουριά υπέστη σοβαρό πλήγμα, τόσο που δεν θα συζητηθεί άλλο, καθώς σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αυτού του Κόμματος έχουν ποινικό μητρώο για εγκλήματα και διαφθορά, χρησιμοποιώντας μια ανύπαρκτη υπόθεση όπως η Τσαμουριά, για να εκβιάσουν την Ελλάδα, τον στενότερο σύμμαχο της Αμερικής στα Βαλκάνια, ενώ μέσω του αλυτρωτικού πολιτικού φάσματος PDIU, έχει χειραγωγήσει χιλιάδες ψηφοφόροι στην Αλβανία.

Αυτό το πλήγμα, στο μεταξύ, έρχεται να παρουσιαστεί σε όλο το αλβανικό πολιτικό φάσμα, να προσέχει, σε κάθε στάδιο που μπορεί να αντιμετωπίσει τα Βαλκάνια, καθώς γεωπολιτικά κινήματα που θα συμβούν στα Βαλκάνια, θα έχουν δράση και έγκριση από Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες και όχι ένα άλλο.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τις εγκληματικές επιπτώσεις των πολιτικών στα Βαλκάνια, η εντολή του Προέδρου Μπάιντεν προβλέπει και δημοψηφίσματα στα Βαλκάνια, μόνο με την έγκριση της στρατηγικής της δυτικής συμμαχίας και δεν θα επιτρέπονται αλυτρωτικές ή εθνικιστικές αξιώσεις χωρίς την έγκρισή τους .

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή της Χιμάρας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αλβανική κυβέρνηση, με κίνητρο τη διαφθορά και τα βρώμικα χρήματα, ληστεύει με αμφίβολες νόμιμες αποφάσεις, αλλά και υποστηρίζεται από όλα τα μεγάλα αλβανικά κόμματα, περιουσίες και περιουσιακά στοιχεία της Χιμάρας, δίνοντάς τα στους Αλβανούς ολιγάρχες και τη μαφία .

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα Τίρανα υποστηρίζουν αυτό το φαινόμενο της λεηλασίας της χιμαριώτικης επικράτειας, καμουφλαρισμένης μέσω στρατηγικών επενδύσεων, καθώς υπάρχει μια σφαιρική πολιτική συναίνεση, στο όνομα του αλβανικού εθνικισμού και αλυτρωτισμού.

Ας χρησιμεύσει αυτό ξεκάθαρα ως υπενθύμιση στην Ελλάδα, να στρέψουμε τα μάτια μας όχι μόνο στους Βορειοηπειρώτες αλλά και στους πολιτογραφημένους Έλληνες Αλβανούς, καθώς η Αλβανία ετοιμάζεται επιτέλους, μετά από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, για την Απογραφή, με την οποία θα έπρεπε να γίνει αξιοπρεπής αποτέλεσμα για όλους τους Βορειοηπειρώτες, που θέτουν σε κίνδυνο την ιστορική τους επικράτεια που γεμίζει καθημερινά με μουσουλμάνους Αλβανούς και δεν σταματούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: