Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Με παλμό και άρωμα νίκης η προεκλογική εκδήλωση του Λεωνίδα Παππά (βίντεο) Πηγή: himara.gr - Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

 

Στις 15 Απριλίου στο χωριό Φοινίκη πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κ. Λεωνίδα Παππά, όπου παρουσίασε τους προγραμματικούς του στόχους ως υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Φοινικαίων. 

Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, βασικός πυλώνας της πολιτικής του θα είναι η αναβάθμιση των υποδομών, κυρίως του οδικού δικτύου στα απομακρυσμένα χωριά των Ριζών και άλλων περιοχών, αλλά και η προσέλκυση ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων προς αυτή την κατεύθυνση. Ζωτικής σημασίας για τον Δήμο θα είναι η υποστήριξη της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας του τόπου. 



Επίσης, σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής αλλά και η προώθηση του τουρισμού, συμβάλλοντας τόσο στην διατήρηση της ταυτότητάς όσο και στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας. 

Αναφερόμενος στα τιμημένα γηρατειά του τόπου που φυλάνε Θερμοπύλες, δεσμεύθηκε πως θα αναβαθμίσει το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου ώστε να παρέχει ουσιαστική βοήθεια σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Παππάς κάλεσε τους συμπολίτες του να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους και η 14η Μαΐου να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής για το Δήμο Φοινικαίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: