Συνεχίζει να προκαλεί με κάθε τρόπο ο αυταρχικός Έντι Ράμα, σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό κατά την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο, υπερασπιζόμενος το ρόλο του κρατιδίου στα σχέδιά του και τα ιδεώδη της Μεγάλης Αλβανίας.

Την ίδια στιγμή, το αλβανικό καθεστώς συνεχίζει τις τακτικές τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο, καθώς οι Έλληνες της Χιμάρας δεν έχουν ρεύμα, γεγονός που έχει ενορχηστρωθεί από την αλβανική κυβέρνηση, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.
Ο στόχος της Μεγάλης Αλβανίας, είναι το μόνο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του Αλβανού πρωθυπουργού και κάνει ότι μπορεί για να το υλοποιήσει. Κόσοβο, Βόρεια Ήπειρος και ολόκληρη η περιοχή των Βαλκανίων κινδυνεύουν από τον αλβανικό εξτρεμιστικό εθνικισμό.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο ‘Facebook’ που την ονόμασε ‘φωτογραφία της ημέρας’, στην οποία βρίσκεται με τον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι και άλλα μέλη των κυβερνήσεων Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας, τη στιγμή που όλοι μαζί σχηματίζουν τον ‘αετό’ της αλβανικής σημαίας.
Ενώ όλοι φαίνονται εξοικειωμένοι με το παιχνίδια αυτό των χεριών, ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Ενβέρ Χοτζάι δεν είχε ιδέα πως κάνουν αυτό το σύμβολο (φωτό). Το περιστατικό αυτό τράβηξε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Χοτζάι που δεν γνωρίζει το παιχνίδισμα αυτό, αφού πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων, Αλί Αχμέτι, δεν μπορούσε να κάνει αυτό το σύμβολο, προκαλώντας το γέλιο του προέδρου Μέτα, γράφει η αλβανική Fax web.
Περνάει κάθε όριο προκλητικότητας ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο. Αφού σχημάτισε τον δικέφαλο αετό με τα χέρια του στη συνέχεια εκφράστηκε χυδαία για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Ποιος τους γ@@μεί;” αναρωτήθηκε ο Έντι Ράμα «Ποιοι είναι αυτοί οι ευρωβουλευτές;” πρόσθεσε ενώ υπερασπίστηκε με απόλυτο τρόπο τα ιδεώδη της Μεγάλης Αλβανίας.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
Παράλληλα, η πίεση στη Βόρειο Ήπειρο συνεχίζεται από το αλβανικό καθεστώς, καθώς οι πολίτες της Χιμάρας διαμαρτύρονται στην κυβέρνηση του Έντι Ράμα για σκόπιμη διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε πολίτες με ελληνική ιθαγένεια, σημειώνει ο Σταυρί Μάρκο.
Ο ίδιος τονίζει ότι πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο κατά της ελληνικής μειονότητας και σημειώνει ότι ενώ το θέμα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό η Ελλάδα είναι απούσα.
«Προσέξτε, κόβουν την γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας Χιμάρα- Δρυμάδες, όχι στους ολιγάρχες αλλά μόνο για τους πολίτες με ελληνική ταυτότητα. Αυτό γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Αυτή η γραμμή έχει πληρωθεί από τους φόρους μας και από την ΕΕ και δεν έχουμε φως. Η κατάσταση είναι φριχτή, την κατάσταση την δημιουργεί σκόπιμα το διεφθαρμένο σύστημα».
Οι διακοπές ρεύματος στην Αλβανία είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, όμως στις ελληνικές περιοχές το φαινόμενο αυτό είναι συχνότερο και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Είναι καιρός η ελληνική κυβέρνηση να βάλει ένα φρένο στην τρομοκρατία κατά των Ελλήνων. Πότε θα το καταλάβουν;
https://www.pentapostagma.gr/