Featured Post

Κυριακή του Τυφλού Η μεγαλύτερη αρρώστια της ψυχής Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Ο Ερντογάν εύχεται στην Αλβανία την ημέρα της ανεξαρτησίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία!!- Erdogani uron Shqipërinë për ditën e pavarsisë nga paraardhësit e tij!
 Ο Ερντογάν ευχήθηκε στην Αλβανία για την ημέρα της ανεξαρτησίας τους από την Οθωμανική Αυτοκρατορία με το παρακάτω μήνυμα:
"Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των διημέρων σχέσεων που πηγάζουν από φιλικούς και αδερφικούς συνδέσμους που βασίζονται στην κοινή μας ιστορία. Θα πρέπει κανείς να εκτιμήσει τις επιτυχίες της χώρας σας στην πορεία προς την Ευρωπαϊκή Ένταξη και την οικονομική ανάπτυξη. Εμείς παρακολουθούμε με ικανοποίηση την προσφορά αυτών των επιτυχιών, όσο για την χώρα σας τόσο και για την σταθερότητα στα Βαλκάνια."
............................
Për më tepër lexoni mesazhin e sjellë nga Presidenti turk në ditën e pavarësisë
“Ne i kushtojmë një rëndësi të madhe zhvillimit të marrëdhënieve dypalëshe që burojnë nga lidhjet e miqësisë dhe të vëllazërisë të mbështetura në historinë tonë të përbashkët. Janë për t’u vlerësuar sukseset e vendit tuaj në integrimin evropian dhe në zhvillimin ekonomik. Ne e ndjekim me kënaqësi kontributin e këtyre sukseseve, si për vendin Tuaj ashtu edhe për stabilitetin në Ballkan.”

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς & την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες μετά από απαίτηση της Αλβανίας!

Οι 114 πεσόντες Κορυτσαίοι κατά τον Αυτονομιακό Αγώνα (1914)! - 114 helenët korçarë të rrënë në betejën për liri (1914)!

ΕΚΔΗΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΚΟΥ

Τα Πρωτόκολλα της Φλωρεντίας (1913 και 1924) και τα 14 χωριά της Μακεδονίας που παραχωρήσαμε στην Αλβανία το 1924

Αλβανία: Η γειτονική και συγγενική μας χώρα...