ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 2020- Συλλόγου "Οι Φίλοι του Πολιτισμού"


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ  2020
Προς τα αγαπητά μέλη του συλλόγου « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣΜΟΥ», τους συνεργάτας μας εις την ιεραποστολή μας , στους αδελφούς ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΑΣ , εις τους απανταχού της γης αδελφούς Έλληνες.
«Πέρασε και το έτος 2019 με τις μικρές χαρές και τις μεγάλες πικρίες αρκεί να το καταλάβουμε .Πόλεμοι , αμοραλισμός , φτώχεια οικονομική και ηθική , αδιαλλαξία, διαφθορά,  υποκρισία και κλοπή βασιλεύει στους πολιτικούς μικρούς και μεγάλους  αλλά και απραξία στους ταγούς της Εκκλησίας του Χριστού συμβιβασμένοι με την τρέχουσα κατάστασιν του κόσμου. Γεννήθηκαν λίγα παιδιά στην Ελλάδα  αλλά πετάχτηκαν με τις ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ περί τις 300.000 παιδιά στους υπονόμους… μας πνίγουν με το κλάμα τους . Έτοιμοι οι βάρβαροι της Ανατολής  με 1.000.000 γεννήσεις τον χρόνο να μας κατασπαράξουν . Γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα με λαμπιόνια πολλά αλλά χωρίς Χριστό, κακοποιήσαμε τον Άγιον Βασίλειον από ιεραπόστολον του Χριστού  νηστευτήν και ασκητήν  σε κούκλα της φαντασίας  του καταναλωτισμού και διαφθοράς … και βαδίζουμε στραβοί και αχάριστοι στον καινούργιο χρόνο . Να παρακαλέσουμε 2020 φορές τον Άγιον Θεόν να μας ελεήση να εύρουμε την πραγματικήν χαράν τον σωστόν δρόμον για το καλό της ανθρωπότητος.»
                               ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ομιλία Γ Καραμέλου στην Αλβανική Βουλή στις 28 Οκτωβρίου 2019!- Fjala e mbajtur nga z Ligoraq Karamelo në parlament në dt 28.10.2019

Επερώτηση στον Ράμα, για το φόνο του Κ Κατσίφα, από τον βουλευτή Γ Καραμέλο! - Kërkesë për pyetje Kryeministrit Rama në lidhje me vrasjen e K Kacifas nga deputeti L Karamelo!

Απάντηση Γ Καραμέλου σε προκλητικές δηλώσεις αλβανού βουλευτή εις βάρος της Ελλάδας! - Përgjigje e L Karamelos ndaj thirrjeve provokuese të një "deputeti" (dy herë të dënuar)!