Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Kisha Orthodhokse ndihmon policinë me mjete mbrojtëse! - Η Ορθόδοξη Εκκλησία βοηθά την αστυνομία με προστατευτικά μέσα!
Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë i ka dhuruar Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, 1000 maska, 1000 doreza dhe 110 litra dezinfektant për efektivët që përballen me masat kundër virusit. Dhuratën e dorëzoi vetë Episkop Asti të cilin përfaqësuesi i Policisë e falenederoi pasi Kisha krahas kësaj ndihme kryen dhe një vepër bamirëse të madhe në dobi të njerëzve në vështirësi ekonomike dhe atyre të varfër gjatë këtyre ditëve të vështira.H Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας δώρησε στην Κεντρική Διεύθυνση της Αστυνομίας στα Τίρανα 1000 προστατευτικές μάσκες, 1000 γάντια και 110 λίτρα υγρό απολύμανσης για τους αστυνομικούς που είναι αντιμέτωποι με τα μέτρα ενάντια στο κορονοϊο. Την βοήθεια παρέδωσε ο Επίσκοπος Άστιος τον οποίο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ευχαρίστησε και επεσήμανε την σημασία που έχει η δωρεά γνωρίζοντας και το κοινωφελές έργο της εκκλησίας προς τους αδύναμους οικονομικά και τους φτωχούς αυτές τις δύσκολες μέρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!