Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση Πρόεδρου ΕΕΜΜ- MEGA Χριστάκη Κίτσιου

441Το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Οκτωβρίου, παρευρεθήκαμε από κοινού με τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Νικο Κούρη, σε εκδήλωση του Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του κ. Χ. Παντέχη. Επειδή η συνάντηση αυτή πιθανώς να προκαλέσει παρεξηγήσεις και ανάμικτα συναισθήματα στα μέλη μας, θεωρώ απαραίτητο να κάνω τις εξής διευκρινιστικές δηλώσεις:

1. Παρά τις πικρίες και την έντονη κριτική που έχουμε δεχτεί από την ίδρυση του ΕΕΜΜ-MEGA, εμείς όχι μόνο δε θα υπομονεύσουμε αλλά δε θα σταματήσουμε να μιλούμε και να αγωνιζόμαστε για την ενότητα όλων των ελλήνων.

2. Είμαστε έτοιμοι να συμπράξουμε σε κάθε κίνηση που στόχο έχει την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα.

3. Οι προτάσεις από διάφορους «καλοθελητές» για συμμετοχή στη δημόσια διοίκηση και την κυβέρνηση μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους. Οι αγώνες που δίνουμε σε αντίξοες συνθήκες πάνω από τέσσερα  χρόνια τώρα, δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με κανένα αξίωμα.

4. Έφτασε η στιγμή που η Ομόνοια θα πρέπει να αποτελέσει το σπίτι όλων των Ελλήνων και σε μια τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Χριστάκης Κίτσιος
Πρόεδρος ΕΕΜΜ-MEGA           Άγιοι Σαράντα 03/10/2014

http://www.mega-eemm.com/
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 σχόλια: