Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Το Μαυροβούνιο απαιτεί εξηγήσεις από την Αλβανία για τη «Μεγάλη Αλβανία» . Η πατρίδα μας πότε θα το κάνει αυτό;


Η κατοικία του Αλβανού πρωθυπουργού, κατά την παραμονή της πρωτοχρονιάς, είχε καλυφθεί με πανό με τη Μεγάλη ΑλβανίαΤο υπουργείο Εξωτερικών και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Μαυροβουνίου, απέστειλε νότα στην πρεσβεία του Μαυροβουνίου στα Τίρανα, να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σημαία της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» που εμφανίσθηκε στην κατοικία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.


Νωρίτερα, ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς, δήλωσε ότι η Σερβία είχε κάνει διάβημα προς την Αλβανία, λόγω της σημαίας με το χάρτη της ‘Μεγάλης Αλβανιας’ που είχε κρεμασμένη ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Ο Ράμα, επανειλημμένα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για «Μεγάλη Αλβανία» και ότι όλοι οι Αλβανοί θα ζουν μαζί όταν τα Δυτικά Βαλκάνια αποτελέσουν μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως γράφει η Ούτρινσκι Βέσνικ.

--
Το ερώτημα είναι η Ελλάδα πότε θα το κάνει αυτό γιατί πρέπει κάποια στιγμή να σεβαστούμε και τον εαυτό μας με τους τρελούς που υπάρχουν γύρω μας.
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: