Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Έντι Ράμα: «Η Ευρώπη πρέπει να συλλογιστεί και να κατανοήσει τα σφάλματα της απέναντι στην Ελλάδα»

«Η Ευρώπη θα πρέπει να κάτσει να συλλογιστεί επάνω στο ζήτημα αυτό και να κατανοήσει τα σφάλματα της και να βρει άλλα μονοπάτια», δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αναφερόμενος στην κρίση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ για το θέμα του χρέους.
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να μιλήσουμε και να καταλήξουν σε συμφωνία
Η Ευρώπη έπειτα θα πρέπει να κάτσει να συλλογιστεί επάνω στο ζήτημα αυτό και να κατανοήσει τα σφάλματα της και να βρει άλλα μονοπάτια» δήλωσε ο κ. Ράμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην ιταλική τηλεόραση La7 στην εκπομπή "Le Invasioni Barbariche», όταν ρωτήθηκε ποιος έχει δίκιο o Έλληνας Πρωθυπουργός Τσίπρας ή η ΕΕ για τα χρέη της Αθήνας;
Όσον αφορά τις σχέσεις με τη Σερβία ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε οτι είναι "πολύ καλές". Πρόσθεσε δε ότι "εάν οι βαλκανικές χώρες δεν κατανοήσουν ότι η ομόνοια και οχι το χάσμα ειναι το καλύτερο, ποτέ δεν θα βαδίσουμε προς την ένταξη και θα έχουμε περισσότερα προβλήματα με τις Βρυξέλλες".
Πηγή: www.himara.gr
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: