ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΤΣΑΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΏΝ

Το τελευταίο "δώρο" της αγάπης του Σαμαρά στους Βορειοηπειρώτες: Δεν αναγνωρίζουμε ως Έλληνες αυτούς που δεν αναγνωρίζει το αλβανικό κράτος!
"Κατ΄εξαίρεση, ειδική προξενική θεώρηση δεν απαιτείται για την αρχική έκδοση Ε.Δ.Τ.Ο. και Α.Δ.Ε.Τ. για τους ομογενείς που έλκουν την καταγωγή τους από περιοχές παραδοσιακής παρουσίας της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, σύμφωνα με τον κατάλογο του άρθρου 15Α" 


Αυτό γράφει μεταξύ άλλων το Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 119 (21-1-2015) στο άρθρο 2, παράγραφος 1, στη σελίδα 1.142, για τις προϋποθέσεις, δικαιολογητικά και διαδικασία χορήγησης θεώρησης.

Δηλαδή η "εξαίρεση" γίνεται για όσους κατάγονται από τα 99 χωριά που αναγνώριζε ως μειονοτικά του καθεστώς του Ενβέρ Χότζα. Για τους Έλληνες της Χιμάρας, της Άρτας, της Πρεμετής και άλλων μη αναγνωρισμένων περιοχών προβλέπεται ότι και για τους αλβανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Μια ωραία απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά, μόλις τέσσερις μέρες πριν περάσει στην ιστορία...

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ έδειξε πόσο πολύ αγαπά τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό...
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιλεγμένα Κείμενα- Tekste të zgjedhura

Σύντομα .... - Së shpejti....

Σοφά Λόγια - Fjalë të urta

Σύντομα... Së shpejti...........

Λίστα ιστολογίων/ Listë faqesh

Πελασγός Κορυτσάς. Από το Blogger.