Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Ράμα: Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο δύο κράτη- ένας ενιαίος χώρος


Φεβρουάριος 16, 2015.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα και πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ίσα Μουσταφά εγκαινίασαν σήμερα το  νέο μεθοριακό σταθμό των δύο πλευρών, Μορίν.Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ράμα είπε ότι αυτή είναι μια ξεχωριστή ημέρα, γιατί παύουν να υπάρχουν οι καθυστερήσεις για τους επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές των συνόρων.

«Θα αρκούν μόνο πέντε λεπτά για περάσουν από το ένα κράτος στο άλλο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι από το λιμάνι του Δυρραχίου θα γίνεται ο εκτελωνισμός και κανένας άλλος στα σύνορα των δύο κρατών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα εμπορεύματα των επιχειρηματιών του Κοσσυφοπεδίου θα ελέγχονται στο Δυρράχιο και στη συνέχεια θα καταλήγουν στο Κοσσυφοπέδιο, «σε κανένα άλλο σημείο δεν θα πραγματοποιείται έλεγχος των εμπορευμάτων, ούτε άλλες διαδικασίες», είπε τονίζοντας ότι υπάρχουν δύο κράτη αλλά στην ουσία ένας ενιαίος χώρος των Αλβανών, σύμφωνα με την Gazeta Shqip.
http://www.echedoros-a.gr/
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 σχόλια: