Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το Κόμμα των τσάμηδων στην συγκυβέρνηση με το Ράμα, Καιρός να φύγει το ΚΕΑΔ! - Çamët me një tumbë fantastike në aleancë me Ramën, erdhi koha të ikë PBDNJ!

Duke bërë një kollotumbë të mahnitëshme z Idrizi e vërtetoi që është një çam i vërtetë dhe ju ngjet gjyshërve të tij të cilët shkonin nga frynte era për përfitime maksimale. Ata dhe ky aventurieri shfrytëzojnë gjithçka, plagë të vjetra urrejtje, gënjeshtra për të përfituar gjithçka, kështu bënin dhe paraardhësit e tyre që nuk bënin dhëndër atë që nuk dinte të vidhte. Dhe ja erdhi çasti.
Kryeministri i Shqipërisë ka “firmosur” sot marrëveshje bashkëpunimi me PDIU-në, ose partinë e çamëve. “Së bashku me PDIU-në do të jemi në bashkëqeverisje dhe stacioni i parë i këtij bashkëpunimi do të jenë zgjedhjet vendore të 21 qershorit. Në disa qarqe kontributi i PDIU-së ka qenë konkret”, tha kryeministri. Dhe sërish me të njëjtën frazë të dalë boje të një demagogjie sa për konsum deklarativ, kryeministri ka përsëritur atë që e dëgjojmë qëkur ai bujti në politikë, pa qenë asnjëherë politikan. “Nuk kemi emra konkretë, pasi do të jenë konsensualë. Ne besojmë te bashkimi i kontributeve dhe jo tek ndarja e sinoreve”, tha ai. Ky përkufizim çliron edhe kreun e PDIU-së nga pesha e madhe e politikës së pazareve, pasi mbledhja e fundit e Këshillit Kombëtar të kësaj partie, vendosi me unanimitet që PDIU nuk është parti e pazareve.
Mgjth se vërtetohet qartë që bëhet fjalë për një pseudo parti e cila ka si qëllim pazare të larta dhe përfitime të shumta.
Ndërsa Idrizi hyn pra i mbetet Dules dhe PBDNJ-së të dalë sa më shpejt nga një kualicion ku dëmi është shumë i madh për minoritetin. Si mund të jesh në një kualicion me mashtruesit dhe ata që kanë përfituar deri tani duke shfrytëzuar urrejtjen ndaj komunitetit helen në Shqipëri por dhe ndaj Greqisë. Zoti Dule kjo nuk gëlltitet dot nga helenët në Shqipëri prandaj bëj zgjidhjen e duhur sa më shpejt.
 Me informacione nga respublica.al
Κάνοντας μια τεράστια τούμπα ο Ιντριζι πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων, επιβεβαίωσε πως είναι γνήσιος τσάμης και ότι μοιάζει στους παππούδες του που πήγαιναν όπου φυσούσε για να κερδίσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτοί και αυτός ο τυχοδιώκτης εκμεταλλεύονται τα πάντα για να επωφεληθούν οικονομικά, ξύνουν παλαιές πληγές, λένε ψέματα όπως και οι πρόγονοι τους που δεν έκαναν κάποιον γαμπρό αν δεν ήξερε να κλέψει.
Και να ήρθε η στιγμή και έπεσε στην αγκαλιά του Ράμα ο οποίος υπέγραψε σύμφωνο συνεργασία με το κόμμα PDIU η το κόμμα των τσάμηδων. « Μαζί με το κόμμα αυτό είμαστε στην συγκυβέρνηση και η πρώτη στάση της συνεργασίας αυτής θα είναι στις τοπικές εκλογές στις 21 Ιουνίου. Σε μερικούς κύκλους η προσφορά του κόμματος των τσάμηδων ήταν συνεπείς», είπε ο πρωθυπουργός. Και ξανά με μια δημαγωγική φράση που έχει ξεθωριάσει ο πρωθυπουργός το έχει επαναλάβει αυτό ακούσαμε από την στιγμή που μπήκε ο ίδιος στην πολιτική, χωρίς να είναι ποτέ πολιτικός. « Δεν έχουμε συγκεκριμένα ονόματα αφού θα είναι συμβιβαστικά. Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των προσφορών και όχι στο μοίρασμα των συνόρων» είπε αυτός. Αυτός ο ορισμός γλύτωσε και τον Ιντρίζι από τις κριτικές μέσα στο κόμμα αφού το Συνέδριο τους είχε καταλήξει πως δεν είναι κόμμα παζαριών αν και οι πράξεις τους μόνο αυτό δείχνουν. Ενώ ο Ιντρίζι μπαίνει καιρός να βγει και ένας άλλος, ο κ Ντούλε και το ΚΕΑΔ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα φυσικά γιατί η ζημιά από την συνεργασία αυτή είναι τεράστια για την Ελληνική Μειονότητα. Δεν μπορείς κ Ντούλε να είσαι στην ίδια πλευρά  και να συγκυβερνάς με τους λωποδύτες, τους απατεώνες και όσους οφείλουν την ύπαρξη τους στην πολιτική σκηνή  χάρη στο μίσος εναντίων των Έλλήνων και της Ελλάδας. Αυτό δεν μπορούμε να το καταπιούμε εμείς οι Έλληνες. Για το λόγο αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πάρε την σωστή απόφαση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενισχύστε οικονομικά την προσπάθεια μας!

Ετικέτες

ενημέρωση (2161) ενημέρωση-informacion (1446) Αλβανία (904) ορθοδοξία (422) ιστορία-historia (383) Εθνική Ελληνική Μειονότητα (366) ελληνοαλβανικές σχέσεις (311) ορθόδοξη πίστη - besimi orthodhoks (277) Εθνική Ελληνική Μειονότητα - Minoriteti Etnik Grek (255) Β Ήπειρος (239) ορθοδοξία-orthodhoksia (236) ορθόδοξη πίστη (222) εθνικισμός (195) διωγμοί (162) τσάμηδες (122) Κορυτσά-Korçë (120) shqip (119) Κορυτσά Β Ήπειρος (104) informacion (100) Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος (97) ορθόδοξη ζωή (96) ορθόδοξη ζωή- jeta orthodhokse (76) διωγμοί - përndjekje (62) ορθόδοξο βίωμα (59) εθνικισμός-nacionalizmi (56) ορθόδοξη εκκλησία της Αλβανίας (55) Ελλάδα-Αλβανία (48) Ι.Μ Κορυτσάς - Mitropolia e Shenjtë Korçë (46) ανθελληνισμός (44) πολιτισμός - kulturë (44) Ελληνικό Σχολείο Όμηρος (43) besimi orthodhoks (40) Γενικό Προξενείο Ελλάδος Κορυτσά (39) Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας - Kisha Orthodhokse Autoqefale Shqiptare (39) ιστορία ορθοδοξίας (36) βίντεο (35) Shqipëria (32) ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 (32) κομμουνισμός- komunizmi (30) πνευματικά (27) Μητρόπολη Κορυτσάς - MItropolia e Korçës (24) πολιτική-politikë (24) απόδημος ελληνισμός-helenizmi i diasporës (22) αλβανικά (21) εκπαίδευση (21) Αρχαία Ελλάδα (20) helenët-Έλληνες (19) κομμουνισμός (19) Greqia (17) Βλαχόφωνοι Έλληνες (15)