Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Ο Έντι Ράμα επανέλαβε την ένωση Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου

Απρίλιος 18, 2015.

Ο Γερμανός συγγραφέας Jürgen Todenhöfer, ισχυρίστηκε ότι η τρομοκρατική ομάδα του ‘ισλαμικού κράτους’ σχεδιάζει μια θρησκευτική γενοκτονία στη Συρία και το Ιράκ.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Stern’ δήλωσε ότι μπορεί κανείς να νικήσει τον εχθρό του, όταν  έχει τη δυνατότητα να τον γνωρίζει.


Πρόσφατα, έχει δημοσιεύσει ένα βιβλίο που αναφέρεται στο ταξίδι του στη Μοσούλη και τη Ράκα, που το έκανε προκειμένου να δει «ιδίοις όμμασι», τι συμβαίνει πραγματικά στη Μέση Ανατολή.


«Πήγα εκεί με το γιο μου τον Φρειδερίκο, ο οποίος δεν ήθελε να με αφήσει ολομόναχο εκεί. Πήγαμε παίρνοντας μαζί μας τέσσερα χάπια, επειδή γνωρίζαμε τον κίνδυνο, σε περίπτωση απαγωγής. Είχαμε δει τους αποκεφαλισμούς και δεν θέλαμε κάτι τέτοιο για εμάς. Αλλά, τελικά, δεν γίναμε στόχος».

Ο Γερμανός συγγραφέας ανέφερε ότι προσπάθησε να καταλάβει την ιδεολογία της οργάνωσης.

«Για να την αντιμετωπίσουμε, πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για τους τζιχαντιστές και το ‘ισλαμικό κράτος’.  Αντιλήφθηκα, ότι το ισλαμικό κράτος σχεδιάζει μια θρησκευτική γενοκτονία εκεί, μια γενοκτονία που θα είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών», είπε ο Todenhöfer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.