Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Επιλύθηκαν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους εκπαιδευτικούς στα Εκπαιδευτήρια Όμηρος!

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως τακτοποιήθηκαν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους εκπαιδευτικούς και τους άλλους υπαλλήλους, των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος. Η εξέλιξη αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας έπρεπε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς το άγχος των πληρωμών. Μόνο έτσι όλοι (γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί) θα ένοιωθαν ασφαλείς για το μέλλον του Εκπαιδευτικού αυτού Ιδρύματος που αποτελεί  το πιο σημαντικό  πράγμα που έχει απομείνει για τους Έλληνες ομογενείς στην Κορυτσά και που προσφέρει ποικιλοτρόπως στην τοπική κοινωνία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέδραμαν στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Ιδιαίτερα όσους έδειξαν την αγάπη τους έμπρακτα. Ευχαριστούμε τη Βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου, Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ, το Βουλευτή Λαρίσης ΝΔκ Μάξιμο Χαρακόπουλο, τη Βουλευτή Καστοριάς ΝΔ κ Μαρία Αντωνίου, για το άμεσο ενδιαφέρων που εξέφρασαν έμπρακτα με επερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς για την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος με τραγικές προεκτάσεις. Επίσης Ευχαριστούμε όλους τους αφανείς ήρωες, πατριώτες, που εργάζονται και προσφέρουν στον ελληνισμό χωρίς να φαίνονται και να αποζητούν δόξα, αλλά με πίστη στο Θεό μάχονται για τα δίκαια της πατρίδας και των συμπατριωτών τους γεμάτη από ανιδιοτελή αγάπη. Η ελπίδα μας στηρίζεται στο Θεό και στους αφανείς αυτούς ήρωες.
Ευχαριστούμε όσους είναι αρμόδιοι για το οικονομικά, από τα ανώτερα στα κατώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης που χωρίς να χρονοτριβούν κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να ταχτοποιηθεί γρήγορα το θέμα.  
Ελπίζουμε το πρόβλημα αυτό να μην επαναληφθεί και η λύση που δόθηκε να μην είναι προσωρινή.

Το Ελληνικό Προξενείο και το Ελληνοαλβανικό Σχολείο αποτελούν την μόνη έκφραση της αγάπης της πατρίδας μας. Αυτά τα δύο είναι ότι πιο σημαντικό μας έχει απομείνει. Αν τα χάσουμε, χάνουμε την ψυχή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.