Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Κατέστρεψαν τον Άγιο Αθανάσιο, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ - Shkatërruan SHËN ATHANASIN, ORTHODHOKSË NGRIHUNIΣήμερα τα ξημερώματα (4 η ώρα) οι αλβανικές αρχές (ως οι κλέφτες μέσα στην νύχτα)  ολοκλήρωσαν το καταστρεπτικό τους έργο γκρεμίζοντας το ναό του Αγίου Αθανασίου στις Δρυμάδες και μαζί μ' αυτό γκρέμισαν την αξιοπρέπεια μας. Κάθε ορθόδοξος σήμερα μπορεί να δει και να καταλάβει ξεκάθαρα ότι στη χώρα αυτή το να είσαι ορθόδοξος είσαι πολίτης τρίτης κατηγορίας. Κάθε μέρα οι πραγματικοί ορθόδοξοι, όχι αυτοί μόνο στο όνομα, ζουν υπό διωγμό. Τα ΜΜΕ ως εργαλεία ενός αδίστακτου αντι-ορθόδοξου κράτους αλλά και κάθε άλλος μηχανισμός μας υπενθυμίζουν πως δεν αξίζουμε τίποτα γι΄ αυτούς. Εμείς δεν χωράμε εδώ. Ίσως ήρθε ο καιρός να ζητήσουμε βοήθεια όπως και κατά την τουρκοκρατία, από άλλες δυνάμεις. Φυσικά θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να επαναστατήσουμε. Εμπρός λοιπόν να σηκώσουμε κεφάλι, Αυτοί οι άνθρωποι την ταπείνωση την λαμβάνουν ως αδυναμία. Ας τους δείξουμε πως είμαστε δυνατοί. Φτάνει πια με τους άθεους ψυχοπαθείς, ισλαμοφασίστες και μασόνους.   Τώρα όλοι οι ορθόδοξοι να κρατήσουν όρθιο το ανάστημα τους, να κρατηθούν χέρι- χέρι και μαζί να ξεσηκωθούμε εναντίων κάθε πνευματικής λεηλασίας και βεβήλωσης. Αυτοί δεν σέβονται τίποτα, Μας έχουν κάνει κομμάτια την ψυχή και εμείς στεκόμαστε άπραγη. ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΏΡΑ.
Sot në të gëdhirë autoritetet shqiptare (si hajdutë në mes të natës, siç janë dhe kulturuar të bëjnë gjithmonë) përmbushën veprën e tyre shkatërruese duke kthyer në gërmadhë kishën e Shën Athanasit në Dhrimadhe. Bashkë me të shkatërruan dhe dinjitetin tonë. Çdo orthodhoks i vërtetë, e jo vetëm në emër, sot mund të shohë dhe kuptojë qartë se në këtë vend të jesh orthodhoks do të thotë që je qytetar i kategorisë së katërt. Mediat si vegla të një pushteti të paepur dhe të egër antiorthodhoks por dhe çdo mekanizëm tjetër na kujtojnë që nuk vlejmë fare për ta. Ne nuk kemi vend me këta njerëz. Ndoshta erdhi koha të drejtohemi për ndihmë tek ata që na vlerësojnë dhe interesohen për ne. Tek ato forca që na mbronin dhe gjatë periudhës osmane. Sigurisht ne vetë duhet të revolotohemi të parët. Pëpara pra, të ngrejmë kokën lart. Këta njerëz përulësinë e marrin për dobësi. Le t'iu rrëfejmë forcën tonë. Boll më me psikopatët ateistë, fashistoislamikët dhe masonët  e papatit. Të gjithë orthodhoksët me kokën lart të zënë dorë pas dore le të ngrihemi kundër çdo bastisjeje, plaçkitjeje dhe përdhosjeje shpirtërore. Këta nuk respektojnë asgjë. Na kanë coptuar shpirtin dhe ne qëndrojmë pa bërë gjë. REVOLUCION TANI: NGRIHUNI TREGOJUNI VENDIN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.