Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ΑΝ ΕΛ για το ναό του Αγίου Αθανασίου!

xrisoveloniΣυνέντευξη παραχώρησε σήμερα η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη ,εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ .ΕΛ και βουλευτής Μαγνησίας ,στην εκπομπή »ό,τι πεις εσύ»( Γιώργος Γκόντζος). Για την συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην συγκυβέρνηση τόνισε πως »η συνεργασία  με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εποικοδομητική ,έντιμη και οι ΑΝ.ΕΛ έπαιξαν ένα καθοριστικό ρόλο..»
Χαρακτήρισε »άριστη » την θητεία των υπουργών και υφυπουργών των ΑΝ.ΕΛ  και υπενθύμισε  παρεμβάσεις τους σε μια σειρά θέματα..
»Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες »,είπε, »είναι ένα κόμμα το οποίο πρέπει να συμμετέχει όχι μόνο στην βουλή αλλά και στην κυβέρνηση..Οι πολίτες πρέπει να εκτιμήσουν την σταθερή θέση και τον σπουδαίο ρόλο τους σ” αυτή την συγκυβέρνηση …»
Έκανε αναφορά σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενώ στην αρχή της συζήτησης μίλησε για  την δήλωσή της για την κατεδάφιση του ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες από την Αλβανική Κυβέρνηση στην οποία τονίζονταν τα εξής:
«Η ενέργεια των αλβανικών αρχών να κατεδαφίσουν το ναό του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες της Χειμάρρας, παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει η Ορθόδοξη Εκκλησία της γειτονικής χώρας, συνιστά ευθεία και θρασύτατη πρόκληση σε βάρος της ελληνικής μειονότητας καθώς και επίδειξη αδιαλλαξίας. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν προηγήθηκαν οι υβριστικές και άκρως προσβλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας κ. Ράμα με τις οποίες είχε προδικάσει την τύχη του ναού χαρακτηρίζοντάς τον ως «οικοδόμημα που μοιάζει με γκαράζ».
Δυστυχώς η αλβανική κυβέρνηση του κ. Ράμα δείχνει να μην αντιλαμβάνεται και – ακόμη χειρότερα – να παραγνωρίζει τις συνέπειες τέτοιων προκλήσεων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».
Ακούστε την συνέντευξη
πηγή
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: