Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Στο μάτι των αλβανών και εκκλησία στο Λούκοβο;ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σήμερα στους Αγίους Σαράντα 28-10-2015 εγώ ο Γκεζίμ Γκούγκα Διευθυντής της δικαστικής αστυνομίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Αγίων Σαράντα σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ποινικού Κώδικα ζητάω να ενημερωθεί για να παρουσιαστεί στην Διεύθυνση της Αστυνομίας Αγίων Σαράντα στο Τμήμα των Ανοικτών Εγκλημάτων την ημερομηνία 2 – 11 – 2015, ημέρα Δευτέρα ώρα 10 π.μ., τον πολίτη Ρομπέρτο Θωμά Χαϊδη, γεννημένο στο Λούκοβο των Αγίων Σαράντα και κάτοικο στο Λούκοβο Αγίων Σαράντα.

Η παρουσία του ζητείται για να του γίνουν ερωτήσεις σχετικά με την ανοικοδόμηση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην τοποθεσία Σπηλιά Λουκόβου.
Από τις ανακρίσεις σχετικά με αυτήν την ποινική δίωξη είναι απαραίτητο να ερωτηθείτε και εσείς σαν άτομο υπό ανάκριση.

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστείτε την καθορισμένη ημέρα και ώρα, εφόσον δεν έχετε νόμιμη δικαιολογία, προειδοποιείστε ότι σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ποινικού Κώδικα μπορεί να διαταχθεί υποχρεωτική συνοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση των Αγίων Σαράντα.

Διευθυντής Δικαστικής Αστυνομίας  

Γκεζίμ Γκούγκα  Το σχόλιο μας: Το γεγονός ότι ο κ. Ρομπέρτος Χαϊδης από το Λούκοβο Χιμάρας και η οικογένεια του έχουν μπει στο στόχαστρο των αλβανικών αρχών είναι γνωστό εδώ και δύο χρόνια.
Αυτό που τώρα δημιουργεί απορία είναι η πρόφαση για την οποία των καλεί η Δικαστική Αστυνομία των Αγίων Σαράντα. 
Πρόκειται απλώς για μία αυθαίρετη αφορμή η κλήση για ερωτήσεις σχετικά με τον Ιερό Αγίου Νικολάου στο Λούκοβο ή έβαλαν παράλληλα στο μάτι οι αλβανοί και αυτή την εκκλησία;;;

πηγή
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: