Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Ο Θανάσης Πότσης αφήνει το ΚΕΑΔ για χάρη του Σοσιαλιστικού κόμματος

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Βλάχων στην Αλβανία και αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ, Θανάσης Πότσης, προ ημερών δήλωσε την παραίτησή του στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε. Εδώ και πολλά χρόνια ο κ. Πότσης ήταν ενεργό μέλος του κόμματος και κατέβαινε υποψήφιος στην περιοχή της Kορυτσάς.
Οι ίδιες πηγές μας ενημέρωσαν πως ο κ. Πότσης έχει ήδη συμφωνήσει να προσχωρήσει στις τάξεις του Σοσιαλιστικού κόμματος του Έντι Ράμα. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος των βλάχων επέλεξε να μεταπηδήσει σε ένα κόμμα με αυστηρώς ανθελληνική ατζέντα.
Αυτό που τώρα μένει να δούμε, είναι εάν ο Θανάσης Πότσης θα παραιτηθεί και από την θέση του αντιπροέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.Σχόλιο: Αυτά είναι που μας καταστρέφουν, το δήθεν και ο ελληνισμός που πουλάμε μέχρι να κερδίσουμε όσα έχουμε στόχο. Έπειτα πάμε εκεί που μας συμφέρει για να πετύχουμε άλλα. Δεν ξέρουμε αν έμεινε πια τσίπα σε κάποιους. Δεν ξέρουμε πως τ΄ονομάζουν οι άλλοι αλλά εμείς θα το ονομάσουμε "βρουτισμό".
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: