Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Σε κεντρικά περίπτερα της Αθήνας βρίσκεται «Η Φωνή της Ομόνοιας»

foni-omonoiasfoni-omonoias
Σε κεντρικά περίπτερα της Αθήνας βρίσκεται η εφημερίδα «Η Φωνή της Ομόνοιας» η οποία επανακυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016 και θα κυκλοφορεί δύο φορές τον μήνα, ανά 15 ημέρες.



Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν την εφημερίδα σε επιλεγμένα περίπτερα στις εξής περιοχές:Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Μαβίλη, Μετρό Αμπελοκήπων και στην Πλατεία Αγίου Θωμά δίπλα στο Λαικό Νοσοκομείο στην περιοχή του ΓουδήΣύντομα η εφημερίδα θα διατίθεται και σε περίπτερα στην Πλατεία Ομόνοιας και στην Πλατεία Ηλιούπολης.
Θέλετε να μας διαβάζετε αλλά δεν μένετε ούτε στην Βόρειο Ήπειρο ούτε στην Ελλάδα; Σύντομα στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας θα υπάρχει και ηλεκτρονικό περίπτερο όπου θα μπορείτε να αγοράσετε την έντυπη έκδοση της «Φωνής της Ομόνοιας» σε μορφή PDF μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής PayPal (αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, μπορείτε να τον δημιουργήσετε επιτόπου).
Με το που ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το αρχείο για να το διαβάσετε όποτε θέλετε. Αν σας ενδιαφέρει μια πιο σταθερή σχέση συνδρομής, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στο  efimerida@omonoia-deeem.org.
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ -  ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ -  ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: