Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Νέα πρόκληση τσάμιδων, το PDIU θέλει να ανοίξει γραφεία στο Δήμο Δρόπολης


To PDIU αναμένεται να ανοίξει γραφεία στην Δρόπολη, παρόλο που στην περιοχή διαβιεί η Εθνική Ελληνική Μειονότητα και είναι ένας Δήμος που κατοικείται αποκλειστικά από Έλληνες. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Ιντρίζι σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ora News.

Ο Ιντρίζι μίλησε για το ρόλο του PDIU ως εθνικό κόμμα και στα πλαίσια της διεύρυνσης του θα ανοιχτούν γραφεία στον Δήμο Δρόπολης, καθώς και στον Δήμο Pustec, που υπάρχει Σλάβικη μειονότητα.Όσον αφορά την Δρόπολη δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον πρόεδρο του παραρτήματος καθώς και το σημείο που θα βρίσκονται τα γραφεία.

Είναι προφανές πως δεν πρόκειται να ιδρυθούν ποτέ γραφεία του PDIU στην Δρόπολη, είναι άλλο ένα πυροτέχνημα του Ιντρίζι στα πλαίσια της συνεχιζόμενης έντασης που επιχειρεί να υπάρχει με την ελληνική πλευρά.
http://apenadi.blogspot.al/2016/10/nea-proklisi-tsamidwn-to-pdiu-thelei-na-anoiksei-grafeia-sto-dimo-dropolis.html
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: