Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Νέα πρόκληση τσάμιδων, το PDIU θέλει να ανοίξει γραφεία στο Δήμο Δρόπολης


To PDIU αναμένεται να ανοίξει γραφεία στην Δρόπολη, παρόλο που στην περιοχή διαβιεί η Εθνική Ελληνική Μειονότητα και είναι ένας Δήμος που κατοικείται αποκλειστικά από Έλληνες. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Ιντρίζι σε τηλεοπτική εκπομπή στο Ora News.

Ο Ιντρίζι μίλησε για το ρόλο του PDIU ως εθνικό κόμμα και στα πλαίσια της διεύρυνσης του θα ανοιχτούν γραφεία στον Δήμο Δρόπολης, καθώς και στον Δήμο Pustec, που υπάρχει Σλάβικη μειονότητα.Όσον αφορά την Δρόπολη δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον πρόεδρο του παραρτήματος καθώς και το σημείο που θα βρίσκονται τα γραφεία.

Είναι προφανές πως δεν πρόκειται να ιδρυθούν ποτέ γραφεία του PDIU στην Δρόπολη, είναι άλλο ένα πυροτέχνημα του Ιντρίζι στα πλαίσια της συνεχιζόμενης έντασης που επιχειρεί να υπάρχει με την ελληνική πλευρά.
http://apenadi.blogspot.al/2016/10/nea-proklisi-tsamidwn-to-pdiu-thelei-na-anoiksei-grafeia-sto-dimo-dropolis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.