Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Κ. Τασούλας: «Με τις πλάτες της Τουρκίας οι προκλήσεις των Τιράνων»

TASOYLAS KNEW
Με την προκλητικότητα της Τουρκίας συνέδεσε ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας την κλιμάκωση των Τιράνων που έχει ως επίκεντρο την περιοχή της Χιμάρας.
Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο βουλευτής Ιωαννίνων σημείωσε ότι η κορύφωση των αλβανικών προκλήσεων στη Χειμάρρα, οι θρασύτατες όσο και ανιστόρητες δηλώσεις του Ράμα, η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία στο θέμα των στρατιωτικών κοιμητηρίων στη Β.Ηπειρο, οι επικλήσεις του ανύπαρκτου «Τσάμικου» ζητήματος, όλα αυτά μαρτυρούν μία επιθετικότητα κατά της Ελλάδας που δεν πρέπει να υποτιμηθεί ή να αποδοθεί σε εσωτερικούς λόγους μόνο της Αλβανικής πολιτικής σκηνής.
Στα ζητήματα τα εθνικά η ΝΔ φέρεται εθνικά, σημείωσε ο κ. Τασούλας. Η Κυβέρνηση οφείλει, καθώς στο θέμα αυτό το εθνικό μέτωπο είναι αρραγές, να πολιτευθεί με τη μέγιστη δυνατή αποφασιστικότητα και να κάνει σαφές μιας δια παντός ότι η οικονομική κρίση στη χώρα μας δεν αφήνει περιθώρια για κρίση στα εθνικά ζητήματα, αλλά και ότι η συνέχιση παρόμοιων προκλήσεων θα μας βρει απόλυτα αντίθετους σε κάθε επιδίωξη της Αλβανίας για ευρωπαϊκή προσέγγιση. Μόνο με κορύφωση της δικής μας αποφασιστικότητας αντιμετωπίζεται η κορύφωση της αλβανικής προκλητικότητας και σε αυτό η Κυβέρνηση θα βρει τη Ν.Δ. συμπαραστάτη».
http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/41083-2016-11-02-15-12-51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.