Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Το ΜΕΓΚΑ καλεί σε «Συμμαχία Ελλήνων» το ΚΕΑΔ για τις επικείμενες εκλογές στην Αλβανία

 


Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα θα καταφέρει πολλά περισσότερα από ότι κατάφερε μέχρι σήμερα εάν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία οι πολιτικές δυνάμεις της κατεβούν ενωμένες σε κοινή συμμαχία, στην “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ”, αυτό δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου του ΜΕΓΚΑ ο πρόεδρος του κόμματος κ. Χρήστος Κίτσιος.
Από το βήμα του συνεδρίου του ΜΕΓΚΑ ο πρόεδρος του κόμματος Χρήστος Κίτσιος απηύθυνε για ακόμη μια φορά κάλεσμα ενότητας προς τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε για την κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές ενωμένοι σε μια Ελληνική Συμμαχία απέναντι στον καλπάζων αλβανικό εθνικισμό.
“Με τις περιουσίες των μέλλων της Εθνικής Ελληνική Μειονότητας έχει γίνει ένα πραγματικό μακελειό με τις αποφάσεις των δικαστηρίων αλλά και με τις ατέλειωτες ολιγωρίες για την επίλυση του περιουσιακού ζητήματος της Μειονότητας και για τον λόγο αυτό θα ζητήσουμε την συνδρομή εμπειρογνωμόνων από τον Διεθνή Παράγοντα για την επανεξέταση αυτών των αποφάσεων. Πιστεύουμε πως θα έχουμε μια στρατηγική συνεργασία με όλες εκείνες τις δυνάμεις που δεσμεύονται να να επιλύσουν τα προβλήματα που προανέφερα. Έχουμε απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας και στο ΚΕΑΔ, και εννοείται πως κάθε είδους συνεργασία θα γίνει με γνώμονα την επίλυση αυτών των προβλημάτων και όχι για την ανακύκλωση συγκεκριμένων προσώπων στην πολιτική” δήλωσε ο κ. Κίτσιος.
Ο κ. Χρήστος Κίτσιος θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον με μοναδικό αντίπαλο τον έτερο υποψήφιο κ. Δημήτρη Κώτσια. Για πρώτη φορά στα αλβανικά και βορειοηπειρωτικά δεδομένα οι εκλογές θα διεξαχθούν με δημοκρατικές διαδικασίες τόσο στην Βόρειο Ήπειρο όσο και στην Ελλάδα ούτως ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.
http://chaonia.com/ 

Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: