Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Επιμορφωτική διημερίδα των ελληνοδιδασκάλων των δημοτικών σχολείων στη μητρική γλώσσα στο αλβανικό δημόσιο


Φωτογραφία του χρήστη Tmima Ellinikon Argyrokastrou.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική διημερίδα των ελληνοδιδασκάλων των δημοτικών σχολείων στη μητρική γλώσσα στο αλβανικό δημόσιο. Την διημερίδα οργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Ελλάδα με το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου. Στην επιμορφωτική διημερίδα μετείχαν 50 δάσκαλοι από το Αργυρόκαστρο, Δέλβινο και Αγίους Σαράντα μαζί με καθηγητές του Τμήματος. 
Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Πρύτανή του κ, καθ, Αντώνη Τουρλιδάκη και την συντονίστρια της όλης προσπάθειας και εγχειρήματος, καθ. Έλενα Γρίβα και τους συνεργάτες της. Η άριστη φιλοξενία, η αφοσίωση και αγάπη για να προσφέρουν όσες περισσότερες παιδαγωγικές και διδακτικές γνώσεις, η άψογη οργάνωση κάθε δραστηριότητας η σύσφιξη φιλίας και συνεργασίας, ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που ενθουσίασαν τους δασκάλους μας. Η διημερίδα εκτός από τον καθαρά στόχο μετεκπαίδευσης των δασκάλων μας είχε και την ιδιαίτερη σημειολογία. Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια οργανωμένη ομάδα ελληνοδιδασκάλων περνούν την πόρτα της Κακαβιάς για σεμινάρια επιμόρφωσης. Πίσω από την κίνηση αυτή δεν ήταν το ελληνικό κράτος όπως κάποτε αλλά ένα πανεπιστήμιο που απόσπασε κάποιο κονδύλι από τον δικό του προϋπολογισμό για την πραγματοποίηση της δραστηριότητας.
Η φωτογραφίες αφορούν την εκδήλωση υποδοχής στις 4 Μαΐου, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να χαιρετάει τους της ελληνοδιδασκάλους και μία άποψη από την ώρα διεξαγωγής των σεμιναρίων με την ακούραστη καθηγήτρια κυρία Γρίβα να μιλάει
Φωτογραφία του χρήστη Tmima Ellinikon Argyrokastrou.
Φωτογραφία του χρήστη Tmima Ellinikon Argyrokastrou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: