Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Εκλογές στην Αλβανία τον Ιούνιο και ο διχασμός στην ΕΕΜ καλά κρατεί


 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας αρνήθηκε να συμμετάσχει στην σημερινή 26/05/2017 κρίσιμη συνεδρίαση του συμβουλίου του ΚΕΑΔ στα Τίρανα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την απογοήτευσή και την δυσφορία του για τον τρόπο που ο κ. Ντούλες χειρίζεται την κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου.
Όπως είθισται η Ομόνοια υπήρξε έως τώρα ο πολιτικός φορέας , ο οποίος συνεδρίαζε για να δίνει κάθε φορά το χρίσμα στις εκλογές. Σε αυτές όμως τις εκλογές φαίνεται πως κάτι άλλαξε!; Την περασμένη Πέμπτη ο κ. Παππάς προσπάθησε να συγκαλέσει το ήδη αποδεκατισμένο Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, ώστε να ληφθεί εκεί η πολιτική απόφαση .
Ωστόσο κ. Ντούλες , πρόεδρος του ΚΕΑΔ, όχι μόνο κατάφερε να αποφύγει «σαν ο διάβολος το λιβάνι» το ΓΣ, αλλά άσκησε και πιέσεις προς τα έμπιστα μέλη του να μην παραβρεθεί κανείς. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πως απ την συνεδρίαση απουσίαζαν όλα τα μέλη της περιοχής Αργυρόκαστρου. Αξίζει να σημειωθεί, πως το παράρτημα της Ομόνοιας Αργυροκάστρου είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του γενικού Προέδρου να βοηθήσει στην οργάνωσή του, οι ενέργειες «έπεφταν στο κενό» , καθώς η γνωστή «κλίκα» Αργυροκάστρου στεκόταν πάντα εμπόδιο. Η κρισιμότητα της κατάστασης της ΕΕΜ φαίνεται πως δεν αγγίζει τον κ.Ντούλε, ο οποίος περιορίζει την πολιτική στα παζάρια για την βουλευτική έδρα και την επανεκλογή τού. Εαν επαληθευτούν τα σενάρια, που τον θέλουν να εγκαταλείπει το ΚΕΑΔ και να εισχωρεί στο αλβανικό κόμμα του Λ. Μπάσα, αυτό σημαίνει πως η Εθνική Ελληνική Μειονότητα αλλάζει σελίδα και η Ομόνοια καλείται να σταθεί αντάξια των περιστάσεων.
Παρά την νέα πνοή με πολλές πρωτοβουλίες που έδωσε ο Λεωνίδας Παππάς στην Ομόνοια, φημολογείται έντονα και το ενδεχόμενο παραίτησής του, λόγω των εξελίξεων που σχετίζονται με τις βουλευτικές εκλογές.
ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ
Όπως μας εστάλη στο facebook από τον Antonis Babis

Δεν υπάρχουν σχόλια: